Apple anunta HomePod, un difuzor inteligent scump

Apple anunta HomePod

Tot in cadrul conferintei de deschidere cu presa a editiei World Wide Developers Conference 2017, Apple, a anuntat, ceea ce compania numeste HomePod, un difuzor inteligent al carui pret este de 350$, iar demoul prezentat pe scena sugera ca ar trebui sa cumperi doua pentru o experienta audio stereo deosebita.

Dupa multi ani la rand, in care Apple nu a mai lansat nimic inovator multuminud-se numai sa actualizeze produsele deja consacrate din portofoliu, poate si din cauza disparitiei marelui vizionar si fondator Steve Jobs, producatorul american a lansat la inceputul acestei saptamani HomePod.

Unii ar spune ca e ceva nou si inovator, insa, din punctul nostru de vedere, nu e altceva decat un alt produs cu care Apple testeaza piata si nu oricum, la un pret destul de piperat, daca ne gandim ca ai nevoie de 2 astfel de HomePod-uri pentru o experienta stereo al caror pret total este egal cu cel al unui nou iPhone.

HomePod, cu a sa forma cilindrica si acel invelis (plasa acoustica), are propriul procesor la fel ca un computer (chipset A8), dispune de 7 difuzoare de inalte + un subwoofer orientat inspre tavan si un sistem unic de orientare in spatiu/locatie pentru a putea emite audio in asa fel incat sa poata acoperi incaperea in care a fost amplasat. Acest Homepod este echipat cu o serie de microfoane care ajuta la executarea de sarcini prin intremediul vocii la fel ca Google Home sau Amazon Echo si poate oferi raspunsuri la intrebari despre muzica si piesele care ruleaza in fundal.

HomePod costa 350$ si nu este altceva decat o boxa cu Siri integrat pentru a accesa Apple Music fara o telecomanda ci prin voce.

10 Comentarii

 1. Coryna Ln Kov

  June 6, 2017 at 1:01 pm

  Să dai 700 euro pe 2 difuzoare pt o sonorizare ca la carte este cam mult dar daca vine de la Apple, nu ne mira.

 2. Coca Sofia Sonia

  June 6, 2017 at 1:45 pm

  Cam “prețios” din pct de vedere al prețului de 350 $ /buc.

 3. Lupu Oana Georgiana

  June 6, 2017 at 2:31 pm

  Super.Cam sucump,dar fiind vorba de Apple nu e de mirare si se merita banii pentru ca Apple au produse de calitate.

 4. Victor N.

  June 6, 2017 at 2:35 pm

  Un produs bun dar scump, ceea ce nu-i v-a reduce numarul de bucati vandute fiindca foarte multa lume a inceput sa simta “gustul” bun al produselor premium, indiferent de domeniu. Oricum este un produs foarte interesant!

 5. fetic bianca

  June 6, 2017 at 6:38 pm

  Cam scump din punct de vedere al pretului dar avand in vedere ca Apple a reinventat muzica portabilă cu iPod, iar acum HomePod va reinventa felul în care ne bucurăm de muzica wireless în casele noastre. Un proverb zicea asa

  • fetic bianca

   June 6, 2017 at 6:39 pm

   Suntem prea saraci pt lucruri ieftine

 6. Lary Larisa

  June 6, 2017 at 8:01 pm

  Intr-adevar, prea mare pretul avand in vedere ca gasesti produse similare mult mai accesibile

 7. Popa Constantin

  June 6, 2017 at 10:45 pm

  Păi pentru o gâdilare plăcută a urechilor o să fac un efort și mai mare cu pusul banilor “la ciorap” pentru a achiziționa această boxă inteligentă HomePod pentru mai multe considerente: vechiul meu “home cinema” chiar dacă e JVC nu l-am mai folosit demult pentru că doar DVD-uri originale citește, mai pun din când în când câte o serbare de la cei mici și desene animate pentru ei.
  În altă ordine de idei cu HomePod scap de telecomandă bassul e orientat în sus unde vecinii sunt o familie de surdo-muți, deci va fi totul ok!
  În al treilea rând trec la o versiune de top a unei boxe inteligente de abia aștept să-mi intre în sufragerie cu forma ei cilindrică frumoasă!

 8. Andruseac Dănuț

  June 7, 2017 at 6:24 am

  O boxa performanta dar si foarte scumpă, nu prea se merita atatia bani stiind ca sunt si alte modele mai ieftine

 9. Florin Lungu

  June 7, 2017 at 2:50 pm

  O alta “inovatie” Apple… Ok, o fi la o calitate mai buna decat ce este pe piata, insa produsele Apple nu justifica niciodata pretul

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *