SmartphonesStiri

Allview lanseaza X4 Xtreme, noul varf al serie Soul

Allview lanseaza X4 Xtreme

Allview anunta noul flagship al gamei Soul, X4 Xtreme, un „terminal creat cu gandul la provocari extreme.”

Producatorul spune ca telefonul este echipat cu un ecran IPS Full HD de 6″, cu procesorul octa-core MediaTek Helio P25, 4GB memorie RAM, 64GB spatiu intern, o baterie de 4.550 mAh, camere foto de 20MP pe fata cu blit, respectiv una duala pe spate cu senzori de 5MP + 13MP cu apertura f/2.0, blit si autofocus, port infra rosu si Android Nougat.

”Noul varf al gamei Soul este expresia trasaturilor care definesc tineretea: putere, energie si frumusete. Puterea se contureaza gratie procesorului, helio P25, care ofera cel mai eficient raport performante/consum in randul chipset-urilor MediaTek. La capitolul energie, doua circuite integrate asigura incarcarea ultrarapida a acumulatorului, astfel ca doar 10 minute de conectare la priza sunt suficiente pentru 4 ore de utilizare medie. Daca adaugam si selfie-urile spectaculoase surprinse de camera frontala de 20MP, avem imaginea completa a atuurilor care fac din X4 Xtreme un smartphone cuceritor”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Allview X4 Xtreme este disponibil de astazi, pe baza de precomanda pe site-ul companiei la pretul de 1.899 lei, iar livrarile vor incepe din 11 iulie. In perioada de precomanda, clientii care achizitioneaza smartphone-ul X4 Xtreme beneficiaza de un voucher de 300 de lei.

13 Comments

  1. Din cateva vad sta foarte bine si la capitolul ram dar si procesor. Memoria interna de asemenea este destul de mare. Astept sa vad cateva teste.

  2. Un produs extrem de bine facut din ce vad in poze. Insa astept sa il tin in mana si apoi imi spun parerea finala.

  3. Baterie de 4550 MAH, camere foto performante cu functii noi, procesor puternic. Ce sa mai vorbim, vor da sigur lovitura cu acest produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!