Google Pixel 2 XL construit de LG, Pixel 2 de HTC si avem si specificatiile!

Google Pixel 2 XL construit

Daca anul trecut a fost unul de tranzitie de la brandul Nexus la Pixel pentru cei de la Google, telefoanele neavand cele mai tari caracteristici de pe piata si nici cel mai cool design, anul acesta lucrurile vor sta cu totul altfel conform unor surse care ar fi pus mana pe unul din cele doua modele Google Pixel 2 ce urmeaza a fi lansate undeva in lunile octombrie sau noiembrie a acestui an.

Despre Google Pixel 2 XL se zvoneste ca va fi produs de LG Electronics si ca va fi echipat cu un ecran imesn OLED de 5.99″ a carui rezolutie va fi 1.440p. De asemenea, telefonul va fi compact si cu margini foarte subtiri si va beneficia de procesorul octa-core Snapdragon 835 tactat la frecventa de 2.45GHz, va avea 4GB RAM, 64GB spatiu intern, o camera principala pe spate de 12MP cu un singur senzor (nu va fi o camera duala) si un senzor pentru amprente. Pe spate va beneficia de mici insertii de sticla in jurul camerei foto dar mult mai putin comparativ cu model de anul trecut, sticla ce nu va mai inconjura senzorul pentru amprente pe noua generatie de telefon Pixel.

Ecranul telefonului Google Pixel 2 construit de HTC va fi de doar 4.99″ si va beneficia de rezolutie Full HD. Totusi, va beneficia de cel mai puternic hardware, si anume acelasi procesor Snapdragon 835 cu 4GB memorie RAM si 64GB spatiu intern pentru stocare fisiere. Marginile nu vor fi la fel de subtiri ca pe Pixel 2 XL, insa va beneficia de doua difuzoare stereo si nu va avea jack de 3.5mm pentru casti.

Ambele telefoanel Google Pixel 2 vor rula inca de la lansare noua versiune de Android, build O (nume de cod posibil – Oreo).

sursa

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *