Telefonul Galaxy Note 8, protagonistul unei serii de imagini foto si video

Telefonul Galaxy Note 8

Cu ceva mai putin de 2 luni pana la debutul noului phablet cu S Pen al celor de la Samsung Electronics, telefonul Galaxy Note 8 apare intr-o serie de imagini retail dar si intr-o randare video de 22 de secunde care ne arata un model ce retine o mare parte din elementele cheie de design ale telefoanelor Galaxy S8 (Infinity Display) lansate la finalul lunii martie, precum si din componentele hardware.

Telefonul Galaxy Note 8 este, practic, un Galaxy S8 Plus ceva mai mare care va fi echipat cu procesorul Snapdragon 835 / Exynos 9 (depinde de regiune), cu 6GB memorie RAM, o baterie integrata (nedetasabila) de 3.300 mAh, care nu, nu va exploda, o camera foto principala duala (cu doi senzori de 12MP fiecare) cu stabilizare optica a imagini si un ecran AMOLED de 6.3″ in format 18:5:9 si rezolutie Quad HD+.

Din imagini, se poate dinstinge faptul ca senzorul de amprente ramane la fel de prost amplasat si pe Note 8 la fel ca pe modelele Galaxy S8.

note8

Samsung Electronics ar putea anunta telefonul Galaxy Note 8 in prima jumatate a lunii august, cu toate ca zvonurile din online indica catre luna octombrie a acestui an.

sursa

11 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.