Viitoarele telefoane Nokia vor avea lentile Carl Zeiss

Viitoarele telefoane Nokia vor avea lentile Carl Zeiss

HMD Global (compania care deține licența exclusivă pe marca Nokia) și brandul Zeiss, au semnat un acord istoric care le va permite primilor să integreze tehnologia optică Carl Zeiss pe viitoarele smartphone-uri cu Android lansate sub brandul Nokia.

“Colaborarea dintre HMD Global şi ZEISS pentru smartphone-urile Nokia va îmbogăţi din nou experienţa holistică a utilizatorilor în domeniul imaginii, pe baza excelenţei şi a inovaţiei. Parteneriatul nostru este construit pe o fundaţie solidă. Așteptăm cu nerăbdare să efectuăm împreună o călătorie interesantă în viitorul domeniului imaginii sofisticate pentru smartphone-uri” a declarat Dr. Matthias Metz, Member of the Executive Board, ZEISS Group.

Relaţia dintre ZEISS şi telefoanele Nokia a început cu mai bine de zece ani în urmă și este bazată pe pasiunea comună pentru inovare şi furnizarea permanentă a celor mai bune experienţe consumatorului final. Colaborarea din trecut a însemnat realizarea unor inovaţii tehnologice precum primul telefon mobil multi-megapixel din lume şi multe alte dispozitive generatoare de standarde, de la Nokia Nseries la cele care au încorporat tehnologii Nokia PureView. Această relație reînnoită este un angajament ferm de a continua inovațiile tehnologice în anii care vin.

“Colaborarea cu ZEISS reprezintă o parte importantă a angajamentului nostru de a furniza întotdeauna cea mai bună experienţă pentru clienţii noştri. Fanii noştri îşi doresc mai mult decât o cameră foto excelentă pentru smartphone, îşi doresc o experienţă completă în domeniul imaginii care nu doar să stabilescă standarde, ci şi să le redefinească. Fanii noştri se aşteaptă la asta şi, împreună cu ZEISS, asta le furnizăm – excelenţă în domeniul imaginii pentru toată lumea.” a declarat Arto Nummela, CEO, HMD Global.

 

11 Comentarii

 1. Lary Larisa

  July 6, 2017 at 1:34 pm

  O colaborare care se anunta foarte promitatoare, abia astept sa vad cu ce noutati mai vin cei de la Nokia.

 2. Coryna Ln Kov

  July 6, 2017 at 1:40 pm

  O buna colaborare pt a satisface cerintele publicului.
  O veste cu adevarat buna ✔

 3. Lupu Oana Georgiana

  July 6, 2017 at 2:22 pm

  super colaborare.Foarte promitatoare

 4. Aileni Marian

  July 6, 2017 at 3:18 pm

  O colaborare promițătoare! Pentru un rezultat excelent!

 5. Popa Constantin

  July 6, 2017 at 3:28 pm

  Cea mai bună companie de lentile a bătut palma cu producătorul de telefoane care a fost numărul 1 în lume! Mai țineți minte când spuneam că există 2 feluri de telefoane adică Nokia și celelalte?
  Această colaborare sper să fie fructuoasă!

 6. Dobre Anca-Ioana

  July 6, 2017 at 3:58 pm

  2017 se este foarte bun pentru Nokia prinvind acordurile de colaborare cat si pentru lansarea de noi modele de smartphon super. Eu sunt un fan Nokia asa ca voi astepta cu nerabdare toate noutatile.

 7. Diana Ene

  July 6, 2017 at 5:26 pm

  Mi-a adus aminte de vechiile nokia care aveau aceste lentile. La camera erau cele mai bune, samsung nu avea asa tehnologie nici in vise.

 8. bianca fetic

  July 6, 2017 at 5:36 pm

  Asa da colaborare pt cei de la Nokia.Sper sa aibe rezultate pe masura asteptarilor.

 9. Florin Lungu

  July 6, 2017 at 5:41 pm

  Asta da mutare inteligenta. Cel putin la nivel de marketing cred ca va conta foarte mult.

 10. spuma gabriela

  July 7, 2017 at 3:14 am

  Foarte promitatoare colaborarea

 11. Alex Petrut

  July 20, 2017 at 5:33 pm

  Daca nokia nu renunata la microsoft sa incorporeze android poate muri linistit acest brand

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *