Stiri

Evolio lanseaza bratara X-Fit Pro

Evolio lanseaza bratara X-Fit Pro

Evolio a lansat la mijlocul acestei saptamani o noua bratara de fitness smart, X-Fit Pro, bratara echipata cu senzor de localizare de mare precizie, ecran OLED, o baterie care ofera pana la 2 saptamani de utilizare fara a necesita incarcarea si protectie la apa.

“In primele 6 luni ale anului 2017 s-au vandut in Romania 75 000 de produse de tip wearables, in crestere cu 134% fata de perioada similara a anului 2016, in care s-au vandut 32 000 de unitati. Daca in primul semestru al anului 2016 bratarile fitness au reprezentat o cota de 28% din total wearables, in 2017 cota de piata a acestora a ajuns la o medie de 46%, iar in luna Iunie 2017, pentru prima oara, bratarile fitness au atins procentul de 51% din total piata, in timp ce smartwatch-urile au inregistrat o cota de piata, in scadere, de 49%. Pretul mediu al unei astfel de bratari a scazut de la 250 de lei in 2016, la numai 146 de lei in prezent. Evolio tinteste o cota de piata de 20% din piata de bratari fitness.” a declarat Liviu Nistoran, fondator si CEO al Evolio.

Evolio X-Fit Pro are un ecran OLED de 0.9″ si este echipata cu un senzor de miscare care masoara cu acuratete numarul  pasilor efectuati, distanta  parcusa, viteza de deplasare, pulsul si numarul caloriilor arse. Ea este compatibila cu telefoanele Android si cu iOS (iPhone).

X Fit Pro slide 09

Aceasta noua bratara din portofoliul producatorului Evolio este dotata cu o functie numita Smart Remote Control care permite controlul de la distanta al smartphone-ului:declansare camera foto , comenzi media player audio sau activarea functiei de depistare a telefonului atunci cand utilizatorul il rataceste pe undeva si nu-l gaseste.

Bratara va fi disponibila fizic in magazinele Evolio si retail din toata tara la pretul de 179 lei, incepand cu 15 iulie, dar o puteti precomanda deja de saptamana aceasta la doar 99 lei (primi 100 clienti) pe culorile: rosu, violet, turcuoaz, bluemarin si negru.

12 Comments

  1. sunt bune, dar din ce am auzit au probleme cu softul

  2. Foarte dezamagit de aceasta bratara. Am cumparat-o, iar in prima zi totul parea foarte in regula – masura pasii, imi arata notificarile de apel si SMS (acesta fiind si principlul motiv pentru care am achizionat-o). A doua zi notificarile nu mai functionau si nici nu am reusit sa o fac sa mai mearga. Am trimis-o inapoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!