HMD Global lanseaza telefoanele Nokia 105 si Nokia 130

HMD Global lanseaza telefoanele Nokia 105 si Nokia 130

Intr-o piata supra-saturata de smartphone-uri branduri precum Nokia inca mai construiesc telefoane mobile clasice utile unei anumite categori de clienti (peste 1.3 miliarde de utilizatori).

“Exista peste 4 miliarde de oameni offline la ora actuala, care nu pot beneficia de oportunitatile de dezvoltare sociala si economica ale Internetului, astfel ca simpla conectare prin voce si text reprezinta un pas important pentru multi oameni de pe glob”, a comentat Arto Nummela, CEO, HMD Global.

Saptamana aceasta HMD Global lanseaza telefoanele Nokia 105 si Nokia 130 cu design ergonomic, ce dispun de ecrane color de 1.8″ si lanterne LED. Ambele modele sunt disponibile in trei variante de culori si nu sunt altceva decat upgrade-uri la modelele anterioare cu acelasi nume.

Modelul Nokia 105 2017 dispune de variante single si dual SIM, de radio FM, port USB si o baterie care ofera pana la 15 ore de convorbiri continuu.

Ambele telefoane includ jocul Snake Xenzia, in timp ce Nokia 105 vine si cu alte doua jocuri trial pre-instalate Doodle Jump si Crossy Road (ce pot fi testate si apoi cumparate de client).

Nokia 105 va fi comercializat la noi pe alb, albastru si negru la un pret de aproximativ 15$ (single sau dual SIM), in timp ce modelul Nokia 130 are un pret recomandat de 21.5$.

10 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *