PIXMA TS3150, noua imprimanta multifunctionala Canon cu jet de cerneala

Producatorul Canon, a anuntat, astazi, 19 iulie, o noua imprimanta multifunctionala cu jet de cerneala sub gama PIXMA. Noul model, PIXMA TS3150, este o imprimanta 3 in 1 pentru acasa, ce integreaza scaner, copiator si imprimanta intr-un design compac.

PIXMA TS3150

Imprimanta PIXMA TS3150 este dotata cu un ecran LCD de 3.8 centimetri, un senzor de detectare a hartiei, cu conexiune wireless si o functie de imprimare a fotografiilor fara margini.

In plus, aplicatia Canon PRINT disponibila pentru terminalele cu iOS si Android pe App store, respectiv Google Play store permite imprimare direct de pe smartphone sau tableta. De asemenea, PIXMA TS3150 este compatibila si cu AirPrint pentru Apple iOS, Mopria pentru Android si Windows 10 pentru dispozitive mobile, facilitand utilizatorilor imprimarea instanta.

Pretul imprimantei PIXMA TS3150 nu ne-a fost deocamdata comunicat si nici data la care ea va fi disponibila pe piata din Romania, insa vom actualiza aceasta stire atunci cand vom primi aceste informatii de la Canon Romania.

12 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *