Nokia 8 apare pe site-ul Nokia. Lansarea ar putea avea loc astazi, 20 iulie!

Nokia 8 apare pe site-ul Nokia

Stim deja ca HMD Global se pregateste de lansarea telefonului Nokia8, varful de gama mult-asteptat al acestui brand cu cea mai recenta versiune de Android disponibila producatorilor spre comercializare.

Asadar, in toiul pregatirilor pentru aceasta presupusa lansare, un angajat Nokia ar fi urcat pe site-ul Nokia.com un poster care ne arata telefonul avand pe lock screen data 20.07.2017, ceea ce ar putea insemna ca telefonul urmeaza sa fie anuntat in cursul acestei zile, cu comercializarea lui din 31 iulie. Ramane de vazut daca data de pe ecranul telefonului afisat va coincidet cu ziua lansarii lui Nokia 8.

Intre timp, vreau sa ofer informatii despre specificatiile tehnice ale acestui varf de gama Nokia. Telefonul ar urma sa fie anuntat cu un ecran cu diagonala de 5.3″ si rezolutie 2K, va dispune de procesorul Snapdragon 835, va avea 4 si/sau 6GB memorie RAM, 64 si 128GB memorie interna ROM, iris scanner, senzor pentru detectarea amprentelor, va rula versiunea Android 7.1.1 Nougat dar va putea fi actualizat in viitor la versiunea Android O si beneficiaza de conectivitate 4G LTE, aceasta deoarece chipsetul Qualcomm permite conexiune mobila de pana la 1 Gigabit.

Restul de informatii despre caracteristicile sale ramane sa ni le dezvaluie chiar HMD Global pe parcursul zilei, asta daca acestia intentioneaza sa lanseze astazi smartphone-ul.

sursa

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *