Pretul imprimantelor HP DeskJet GT 5820 in Romania

Pretul imprimantelor HP DeskJet GT 5820

HP Inc. România lansează luna acesta noile sisteme de imprimare HP DeskJet GT 5820/10 All-in-One destinate utilizatorilor finali care imprimă volume mari și sunt în căutarea unei imprimante care oferă o calitate excelentă, cu un sistem de rezervoare de cerneală de mare capacitate și cu funcționalitate wireless.

 “Utilizatorii finali care imprimă un volum mare de pagini au nevoie de eficiență și caută în permanență inovația care le poate oferi o reducere de costuri și o continuitate cât mai mare în procesul de imprimare. Noile sisteme HP DeskJet GT oferă calitate excepțională, la un preț mai convenabil și cu funcționalitate wireless, cu sistem de reumplere simplu de accesat și conceput împotriva vărsării,” a declarat Mugur Pantaia, Managing Director HP Inc. România. 

Noile sisteme HP DeskJet GT imprimă până la 8000 pagini cu sticle de cerneală HP în set de trei culori sau până la 5000 pagini cu  o sticlă de cerneală neagră1. Cerneala originală HP pentru imprimări de mare volum este special creată pentru a oferi o imprimare exactă a textului, cu o grafică vibrantă și fotografii care rezistă la apă și la decolorare2, astfel încât puteți conta pe niveluri excelente de calitate și fiabilitate a imprimării, fără grijă.

Sistemul inovator de reumplere cu cerneală este de asemenea foarte ușor de utilizat și conceput împotriva vărsării5. Sticlele de cerneală pot fi introduse direct în imprimantă, fără efort. Utilizatorii pot urmări cu ușurință nivelul cernelii datorită transparenței recipientelor.

Mediul de lucru din ziua de azi trebuie să fie conectat și să beneficieze de sistem wireless. Noile echipamente de imprimare HP DeskJet GT 5820 All-in-One sunt ușor de folosit de cei care nu lucrează într-un loc fix, pentru că se pot  conecta prin smartphone-uri și tablete. Imprimanta poate fi setată folosind doar un dispozitiv mobil. Chiar și fără o rețea wireless, sistemul Wi-Fi direct le permite utilizatorilor să își conecteze direct imprimanta de acasă  la dispozitivul mobil. 

În plus, cu aplicația mobilă de imprimante HP All-in-One, utilizatorii pot trimite rapid documente scanate pe e-mail sau pot stoca date în cloud prin intermediul dispozitivului mobil. 7   Pot imprima cu ușurință  de pe o varietate de dispozitive, inclusiv de pe iPhone și iPad folosind AirPrint  sau smatphone-uri ori tablete care folosesc sisteme de operare  Android, Windows 8, Windows 10, și Google Chrome.

Noul sistem HP DeskJet GT 5810 All-in-One prezintă aceleași funcționalități cu HP DeskJet GT 5820 All-in-One dar fără capabilități Wireless. 

Noile imprimante HP DeskJet GT 5810 / 5820 All-in-One sunt disponibile în România începând cu luna iulie 2017 la un preț pornind de la 800 de lei.

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *