Galaxy Note 7 Fan Edition disponibil in Romania la un pret absurd

Galaxy Note 7 Fan Edition disponibil in Romania

Quickmobile e magazinul de retail din Romania recunoscut pentru faptul ca aduce mult mai devreme telefoanele nou lansat pe piata, in special brandurile mai “exotice” care nu au o reprezentata oficiala in tara noastra. Un lucru bun de altfel, insa pretul nu e intotdeauna pe placul clientilor si nici garantia nu este locala, ci externa la multe din gadgeturile din oferta. Aceasta deoarece ele sunt importate direct din tara de origine.

Sa va dam un exemplu. Recent, Samsung Electronics, a anuntat, ca incepe recomercializarea lui Galaxy Note 7 in varianta Fan Edition (editie limitata dedicata nostalgicilor, dar, mai degraba, pare a fi o schema de marketing prin care Samsung spera sa reduca cat mai mult pierderile cauzate de retragerea de pe piata a variantei cu baterie defecta, cu risc de incendiu), versiune pe care Samsung Romania, cel mai probabil, nu o va aduce in Romania.

Cu toate ca se zvonea ca Galaxy Note 7 Fan Edition va avea un pret redus la jumatate fata de modelul original, Samsung a inceput vara aceasta comercializarea lui (in Coreea de Sud) la pretul de 699.600 won, aproximativ 610 dolari, iar in Romania este acum disponibil exclusiv prin QuickMobile la pretul de 3.200 lei, insemnand un pret total de aproximativ 710 euro, mult peste ceea ce se asteptau oamenii.

De fapt, pe postarea de pe Facebook prin care Quickmobile anunta disponibilitatea produsului in oferta sa, clientii isi arata nemultumirea vis-a-vis de pretul foarte ridicat al gadgetului, mai ales ca este considerat de acestia un produs refurbished, chiar daca Samsung sutine ca este un gadget in totalitate nou.

Gif Romeo: “Hai un 2000 as fi dat pe el. Apare Note 8. Mai astept. Am note 5 si sunt multumit.”

“Avand in vedere ca la banii astia pot lua deja S8 plus sigilat cu factura si garantie 2 ani de pe Olx sau un S8 normal de la magazin, pretul cu care ati bagat Note 7 e cam mare. 2700 lei ar fi corect” comenteaza un alt client.

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *