Galaxy Note 7 Fan Edition disponibil in Romania la un pret absurd

Galaxy Note 7 Fan Edition disponibil in Romania

Quickmobile e magazinul de retail din Romania recunoscut pentru faptul ca aduce mult mai devreme telefoanele nou lansat pe piata, in special brandurile mai “exotice” care nu au o reprezentata oficiala in tara noastra. Un lucru bun de altfel, insa pretul nu e intotdeauna pe placul clientilor si nici garantia nu este locala, ci externa la multe din gadgeturile din oferta. Aceasta deoarece ele sunt importate direct din tara de origine.

Sa va dam un exemplu. Recent, Samsung Electronics, a anuntat, ca incepe recomercializarea lui Galaxy Note 7 in varianta Fan Edition (editie limitata dedicata nostalgicilor, dar, mai degraba, pare a fi o schema de marketing prin care Samsung spera sa reduca cat mai mult pierderile cauzate de retragerea de pe piata a variantei cu baterie defecta, cu risc de incendiu), versiune pe care Samsung Romania, cel mai probabil, nu o va aduce in Romania.

Cu toate ca se zvonea ca Galaxy Note 7 Fan Edition va avea un pret redus la jumatate fata de modelul original, Samsung a inceput vara aceasta comercializarea lui (in Coreea de Sud) la pretul de 699.600 won, aproximativ 610 dolari, iar in Romania este acum disponibil exclusiv prin QuickMobile la pretul de 3.200 lei, insemnand un pret total de aproximativ 710 euro, mult peste ceea ce se asteptau oamenii.

De fapt, pe postarea de pe Facebook prin care Quickmobile anunta disponibilitatea produsului in oferta sa, clientii isi arata nemultumirea vis-a-vis de pretul foarte ridicat al gadgetului, mai ales ca este considerat de acestia un produs refurbished, chiar daca Samsung sutine ca este un gadget in totalitate nou.

Gif Romeo: “Hai un 2000 as fi dat pe el. Apare Note 8. Mai astept. Am note 5 si sunt multumit.”

“Avand in vedere ca la banii astia pot lua deja S8 plus sigilat cu factura si garantie 2 ani de pe Olx sau un S8 normal de la magazin, pretul cu care ati bagat Note 7 e cam mare. 2700 lei ar fi corect” comenteaza un alt client.

9 Comentarii

 1. Popa Constantin

  August 3, 2017 at 5:21 pm

  Părerea clienților este foarte importantă mai ales dacă aceștia sunt bine documentați. Nemulțumirile apar pentru faptul că este destul de scump dar totuși fanii Samsung îl cumpără. Se vor vinde toate produsele până la urmă!

 2. Aileni Marian

  August 3, 2017 at 5:38 pm

  Absurd e putin spus… La noi si asa nu ajunge. Nu merită investiția!

 3. Alina Petrican

  August 3, 2017 at 5:40 pm

  Eu zic ca nimeni nu arunca sume asa mari de bani fara sa se documenteze in prealabil.iar cu “tacticile” astea nu fac decat sa isi piarda clientii

 4. Lary Larisa

  August 3, 2017 at 5:59 pm

  Au dreptate cei care se plang de pret, hai ca la jumatate ar mai fi mers, dar la 710 euro iti iei ceva mult mai sigur si mai de calitate, cum spune si cineva care se orienteaza spre S8, are mai mult sens, oricum.
  Cu toate astea, bravo celor de la Quickmobile ca ne aduc si noua tot felul de noutati de care nu am beneficia altfel.

 5. CRISTYCRISTIAN

  August 3, 2017 at 6:14 pm

  Pretul nu mi se pare asa mare insa putea fi un pic mai mic

 6. Coryna Ln Kov

  August 3, 2017 at 6:43 pm

  Un lucru bine de stiut, am auzit de Qiuckmobile, dar nu stiam de ofertele unice care le au (Y)

 7. bianca fetic

  August 11, 2017 at 11:56 pm

  este un pic cam piperat pt bugeteele din romania

 8. marilena mari mari

  August 14, 2017 at 9:04 pm

  pretul un pic piperat

 9. Andruseac Dănuț

  August 22, 2017 at 6:00 pm

  Un pret prea mare, mai bine un Note 8

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *