Cum ar putea arata telefonul LG V30

Cum ar putea arata telefonul LG V30

Cum ar putea arata telefonul LG V30 la lansarea de la Berlin, pe 31 august, 2017.

Ieri, 3 august, LG Electronics ne trimitea un comunicat de presa si o imagine de presa partiala a unui smartphone prin care ne tachina cu lansarea urmatorului smartphone din gama V. Chiar daca producatorul nu a mentionat numele LG V30 in comunicatul sau, stim ca, nu poate fi vorba despre alt varf de gama decat V30, a carui lansare este programata pentru data de 31 august.

Astazi, avem ocazia sa ne facem o idee completa despre cum ar putea arata designul lui LG V30 si sa vedem si o comparatie cu LG G6 si S8 Plus, prin intermediul a doua imagini create/desenate de un fan pe baza imaginii de presa partiale data publicitatii de LG Electronics ieri.

lg v30 g6 s8plus comparison

Dupa cum se poate observa din cea de a doua imagine, LG V30, va fi usor mai inalt ca G6 si ceva mai mic ca S8 Plus care beneficiaza de un ecran de 6.2″ in diagonala.

LG V30 va beneficia de un ecran Plastic OLED cu diagonala de 6″, rezolutie 2K+, procesorul octa-core Snapdragon 835, 4GB memorie RAM, o camera principala duala cu 2 senzori de 12MP si Android 7.1.1 Nougat.

Ce parere aveti despre acest posibil design al lui LG V30?

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.