Telefonul Pixel 2 apare intr-o presupusa imagine retail

telefonul pixel 2

Ce a inceput anul trecut ca fiind gama de telefoane Google Pixel, anul acesta va continua cu Pixel 2 si Pixel 2 XL, probabil, telefoane produse tot de catre HTC ca si in 2016.

O presupusa imagine care ne arata fata si spatele noului Google Pixel 2, sugereaza ca, ambele modele vor beneficia de aceleasi margini groase ca si varful U11 al celor de la HTC, desi trendul actual impus de Samsung si LG Electronics ne  arata o piata care cauta telefoane cu margini foarte subtiri. Cu toatea acestea se vorbeste despre un Pixel 2 care ar putea fi dotat cu senzori de presiune pe margini, si vedem in imaginea de sus un model de smartphone cu doua difuzoare stereo ceva ce putine telefoane premium din 2017 au.

Pixel 2 va fi echipat cu procesorul Snapdragon 835, 4GB memorie RAM, cu o camera foto principala pe spate cu numai un senzor. Modelul Pixel de anul trecut, avand doi senzori).

In plus, telefoanele Google Pixel 2 si Pixel 2 XL, sunt asteptate sa soseasca cu sistemul mobil de operare Android 8.0 (build Android O), insa pana la anuntul oficial mai sunt cateva luni bune (octombrie – noiembrie 2017).

sursa

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *