OnePlus 5 Soft Gold anuntat ca o editie limitata

OnePlus 5 Soft Gold

La inceputul acestei saptamani producatorul chinez Oneplus a anuntat ca incepe comercializarea variantei OnePlus 5 Soft Gold in editie limitata. Ce inseamna acest lucru?

Inseamna ca flagship killer-ul de anul acesta va fi disponibil pentru o perioada de timp in a III-a varianta de culoare, si anume: pe un auriu ceva mai sters.

OnePlus 5 Soft Gold poate fi deja achizitionat online de pe site-ul oneplus.net la pretul de 500 de euro, dar numai in varianta cu 6GB memorie RAM si 64GB ROM (spatiu intern de stocare fisiere).

Cei ce isi doresc un model cu 8GB RAM si 128GB ROM, vor trebui sa se multumeasca cu variantele pe culorile Midnight Black (negru) si/sau Slate Gray (argintiu). Varianta pe negru este disponibila in Romania prin Quickmobile si eMAG, la preturi incepand de la 2.500 lei

9 Comentarii

 1. Koryna Ln Kov

  August 8, 2017 at 2:18 pm

  O veste buna pt doritori. Pretul.este ok foind un telefon destul de performant.

 2. Alina Petrican

  August 8, 2017 at 2:19 pm

  O veste buna, insa culoarea are, in opinia mea, o prea mica importanta in achizitionarea oricarui device.sunt alte lucruri care trebuie sa primeze

 3. Popa Constantin

  August 8, 2017 at 2:25 pm

  Adevărul e că și culoarea e importantă mai ales când cumpărătorii sunt de sex feminin! Țin minte că atunci când i-am cumpărat la soție un telefon primul lucru care la care se uita era culoarea ci nu culorile ecranului pornit, sau de exemplu eu ca bărbat nu mi-ar place culoarea roșie la telefon!

 4. Cristy Cristian

  August 8, 2017 at 2:29 pm

  un telefon destul de interesant

 5. marilena mari mari

  August 8, 2017 at 2:29 pm

  un telefon bun

 6. Lary Larisa

  August 8, 2017 at 2:30 pm

  Este o nuanta destul de placuta, desi nu cred ca culoarea ar trebui sa fie factorul principal in alegerea unui telefon, totusi, nu ne ajuta cu nimic daca e sa ne gandim mai bine.
  Specificatiile sunt destul de bune, nimic nemaiintalnit, dar la acest pret exista alte optiuni superioare, zic eu. Cu toate acestea, sunt sigura ca isi va avea nisa sa de cumparatori care vor fi atrasi de un element sau de altul.

 7. Aileni Marian

  August 8, 2017 at 5:08 pm

  O veste excelenta pentru fanii acestui brand!in special pentru sexul feminin!

 8. bianca fetic

  August 12, 2017 at 12:21 am

  un pret bun pent ca este destul de performant acest smartphone

 9. Andruseac Dănuț

  August 16, 2017 at 11:23 pm

  O veste interesantă, dar păcat ca e doar cu versiunea de 6GB RAM. Era mult mai “cool” sa fie și versiunea cu 8GB. Este un telefon foarte performant, cu o culoare plăcută dar potrivită mai mult pentru fete. ✔

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *