Cum arata telefonul Google Pixel 2 (imagini prototip)

Cum arata telefonul Google Pixel 2

Nu mai e mult pana cand Google va anunta lansarea primului smartphone din 2017 ce va fi livrat cu Android 8.0 (build O). Insa pana la momentul mult-asteptat avem parte de noi informatii despre Google Pixel 2, precum si doua imagini cu ceea ce ar putea fi versiunea finala a acestuia.

Publicatia GSMArena a intrat in posesia a doua fotografii in care apare un presupus prototip Pixel 2, astfel ca putem distinge faptul ca telefonul va beneficia de doua difuzoare stereo amplasate frontal care va creste experienta de gaming a utilizatorului, dar si cea multimedia.

De asemenea, se poate distinge faptul ca portiunea din sticla de pe spate va fi mult mai mica comparativ cu cea de pe modelul Google Pixel din 2016, dar si blitul in doua tonuri a camerei foto care pe modelul de anul acesta va avea numai un singur senzor. Pixelul de anul trecut dispunea de o camera duala. Imaginile ne confirma si pozitia senzorului pentru amprente.

Sursa fotografiilor mai spune ca telefonul Google Pixel 2 ofera o senzatia mai placuta atunci cand e tinut in mana, daca e sa il compare cu modelul din 2016.

In ceea ce privesc specificatiile tehnice se zvoneste ca va beneficia de un ecran IPS LCD, ca va fi echipat cu procesorul octa-core Snapdragon 835, cu 4GB memorie RAM si disponibil in variante de 32/64 si 128 GB ROM (spatiu intern).

Google ar urma sa anunte lansarea telefoanelor Pixel 2 si Pixel 2 XL la toamna, iar pretul lor nu va fi mai mic de 600-700 de euro.

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *