Telefoanele HTC care primesc actualizare Android Oreo

Telefoanele HTC care primesc actualizare Android Oreo

La inceputul acestei saptamani Google a anuntat intr-un final care va fi numele de cod al celei mai noi versiuni de Android, si anume Oreo, versiune ce urmeaza sa fie distribuita de marele gigant de cautare pe internet catre producatorii de telefoane mobile de tip smartphone in urmatoarele luni, inclusiv catre cei de la HTC.

Telefoanele HTC care primesc actualizare Android Oreo

Taiwanezii de la HTC nu au mai asteptat prea mult si, la 3 zile de la acest anunt facut de catre Google, au anuntat la randul lor pe retelele de socializare ca vor oferi o actualizare de software posesorilor de HTC U11, U Ultra si HTC 10, iar primul dintre ele va fi U11, incepand cu trimestrul al patrulea al acestui an.

Vestea e una excelenta pentru toti acesti posesori de telefoane HTC, insa i-as sfatui pe cei care detin un HTC 10 sa nu ia aceasta informatie prea in serios, deocamdata, deoarece HTC a mai facut astfel de promisiuni in trecut, promisiuni de care nu s-a tinut, iar cei ce detin un HTC One A9 stiu exact despre ce vorbesc.

Astfel, daca deti unul din cele trei modele mai sus enuntate, incepand cu luna Decembrie a lui 2017 s-ar putea sa te bucuri de Android 8.0 Oreo pe telefonul tau.

sursa

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *