Dell lanseaza noua generatie de gadgeturi la IFA2017

Dell lanseaza noua generatie de gadgeturi la IFA2017

Dell XPS 13 (Model 9360) Touch 13-inch notebook computer, codename Dino 2 MLK.

Dell lansează o suită de dispozitive şi servicii care oferă cea mai cuprinzătoare şi captivantă experienţă disponibilă de procesare. Noile oferte includ noul Inspiron 13 7000 2-în-1 şi laptopuri Intel Core de a 8-a generație ,îmbunătăţiri de performanţe pentru apreciatul XPS 13, casca Dell Visor Windows Mixed Reality şi serviciul de asistență Premium Support Plus. Aceste noi inovaţii demonstrează angajamentul Dell de a oferi cele mai bune experienţe audio şi video pentru procesarea de date, realitate virtuală (VR) şi gaming pentru consumatori.

“În această săptămână suntem la Berlin pentru a demonstra leadership-ul global al Dell în domeniul inovării în personal computing, gaming şi realitate virtuală”, a spus Ray Wah, Senior Vice President şi General Manager, Dell Consumer and Small Business Product Group. “Indiferent că vorbim de noua noastră cască mixed reality sau de noile laptopuri 2-în-1, linia noastră de produse pentru vacanţă, prezentate la acest show, include unele dintre cele mai frumoase design-uri, care oferă experienţe vizuale unice, performanţe excepționale şi suport tehnic pe măsură.”

Noul Dell Premium Support Plus cu prima şi singura soluţie de detectare predictivă a problemelor din cadrul industriei

Noul serviciu de top Premium Support Plus de la Dell pleacă de la excelentele caracteristici disponibile de care se bucură clienţii în cadrul serviciului Premium Support de la Dell, precum suport tehnic 24/7, service la faţa locului după diagnoză la distanţă şi suport tehnic hardware şi software, elemente care alcătuiesc cel mai cuprinzător serviciu de suport disponibil pentru consumatori şi PC-urile de gaming (1). Având la bază tehnologia exclusivistă Support Assist de la Dell (2), serviciul este primul şi singurul din categoria consumer care descoperă probleme în mod proactiv, identifică problemele înainte de declanșarea acestora, elimină automat viruşii şi optimizează performanţele pentru PC-urile tip consumer (3).

Acest serviciu vine, în același timp, cu caracteristici avansate de suport, precum reparaţii pentru daune accidentale. Capabilităţile predictive automate au fost testate şi validate pe piaţa comercială iar acum Dell le aduce la nivelul consumatorilor.

Clienţii îşi pot personaliza experienţa conform stilului de viaţă – o experienţă fără intervenţie manuală şi fără apeluri, prin intermediul suportului automatizat integrat sau al suportului personalizat individual cu ajutorul unui agent, sau printr-o combinaţie a celor două. Clienţii salvează cu până la 88% mai puţin timp cu rezolvarea problemelor tehnice şi parcurg cu până la 77% mai puţini paşi în cadrul procesului de suport faţă de alte servicii premium de suport (4).

Noile laptopuri Inspiron şi echipamente 2-în-1 vin cu noi experienţe vizuale şi performanţe la preţuri accesibile

Noile laptopuri Inspiron 7000 reprezintă tovarăşul perfect de călătorie datorită design-ului slim şi greutăţii reduse, disponibile în culori Platinum Silver şi Pink Champagne (5). Disponibile în variantele de 13 şi de 15 inci, echipamentele Inspiron 7000 oferă un ecran strălucitor FHD IPS pentru imagini clare până la cele mai mici detalii, dispunând de o opţiune UHD (6) care acoperă 100% nevoia de AdobeRGB în cazul modelului de 15 inci. Performanţele laptopurilor au la bază o excepțională capacitate de reacție și securitate hardware încorporată în procesorul Intel Core de a 8-a generație. În același timp, echipamentele oferă conectare biometrică fără parolă prin intermediul Windows Hello şi al camerei cu infraroşii sau al cititorului de amprentă digitală (doar pe modelul de 13 inci), precum şi o gamă întreagă de opţiuni de stocare date, incluzând PCIe NVMe SSD.

Dell a actualizat, de asemenea, şi echipamentele Inspiron 5000 2-în-1 de 13 şi de 15 inci, care oferă performanţe mai bune într-un design ultra subţire, dar şi echipamentul Inspiron 7000 2-în-1 de 17 inci, pachet complet într-un factor de formă flexibil. Aceste sisteme oferă acum procesoare Intel Core de a 8-a generaţie şi memorie DDR4 pentru performanţe în situaţii de multi-tasking.

Îndrăgitul model XPS 13, acum cu 44% mai puternic

Ducând mai departe tradiţia de a furniza cele mai bune experienţe de lucru, modelul XPS 13 oferă acum performanţe mai mari cu 44% datorită procesoarelor Intel Core i7 de a 8-a generaţie şi a tehnologiei Dynamic Power Mode (7). Cu noile procesoare de a 8-a generaţie, care au patru nuclee în loc de două, cresc performanţele în cadrul operaţiunilor multi-tasking şi a derulării de aplicaţii multiple. Modelul XPS 13, cel mai mic laptop de 13,3 inch de pe planetă, oferă, de asemenea, o experienţă vizuală uimitoare prin ecranul opţional Quad HD+ InfinityEdge (optional touch), care dispune de contrast puternic şi culori vii. Nu e de mirare că acest model este laptopul cu cele mai multe premii primite.

Dell Visor priveşte către viitor

Orientat către transformarea spaţiului realităţii virtuale, Dell a construit unul dintre cele mai largi portofolii de dispozitive VR-ready – notebook-uri, desktop-uri, mini-PC-uri şi AIO – şi soluţii VR end-to-end, pentru activităţi care pleacă de la creaţie până la consum şi stocare date. În parteneriat cu Microsoft, Dell se lansează în viitorul realităţii mixte cu modernul şi confortabilul dispozitiv Dell Visor – prima cască de realitate virtuală pentru platforma Windows Mixed Reality. Construit cu un vizor de tip flip-up pentru tranziții convenabile, dispozitivul include elemente bine proiectate pentru cap şi faţă, ajustare prin rotiţă acţionată de deget pentru personalizare și asigurarea confortului şi pentru echilibrarea inteligentă a greutăţii, care preia presiunea de pe nas şi obraji. Finisajul alb este durabil și uşor de curăţat, iar designul bine gândit acoperă inclusiv cablurile care se cuplează de spatele căştii pentru a oderi o mai mare libertate de mişcare.

Dell Visor beneficiază de avantajul tehnologiei folosite în cazul Microsoft HoloLens și include camere de monitorizare inside-out, cu o afişare panoramică de 360 de grade, iar casca în sine este capabilă să scaneze împrejurimile în loc să se ghideze după emiţătorii poziţionaţi în interiorul încăperii. Tehnologia pregătită pentru viitor de care dispune se extinde către comunicarea cu platforma de operare, dând posibilitatea utilizatorilor să interacţioneze cu deţinători de diverse mărci de căşti MR la distanţă. Controller-ele Dell Visor oferă flexibilitate completă cu şase grade de libertate a mişcării într-un spaţiu tridimensional. Controller-ele permit utilizatorilor să aibă controlul total, feedback-ul, maneta şi butoanele fiind complet monitorizate de senzori montaţi în cască.

 

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *