Telefoanele Nokia primesc actualizare Android Oreo, anunta HMD Global

Telefoanele Nokia primesc actualizare Android Oreo

Telefoanele Nokia primesc actualizare Android Oreo, anunta Chief of Product in cadrul HMD Global.

Cred ca, cu totii, suntem usor nostalgici si entuziasmati in acelasi timp de faptul ca Nokia a revenit acolo unde ii este locul, si anume pe piata de smartphone lansand telefoane cu sistemul de operare Android. Un pas pe care l-a facut anul acesta prin intermediul HMD Global, companiei care detine licenta de productie si comercializare a telefoanelor lansate sub brandul Nokia.

Pana in prezent HMD Global a lansat patru modele de smartphone Nokia: Nokia 6, Nokia 3, Nokia 5 si Nokia 8, iar primele trei sunt deja disponibile comercial la nivel global, inclusiv in Romania.

Fiind vorba de telefoane Nokia cu sistemul Android curat si faptul ca HMD Global a promis inca de la lansarea acestor telefoane ca vor oferi actualizari de software luna de luna, iata ca, saptamana aceasta compania a anuntat prin vocea lui Juho Sarvikas, Chief of Product in cadrul HMD Global, ca telefoanele Nokia primesc actualizare Android 8.0 Oreo in urmatoarea perioada (urmatoarele luni).

Asadar, toate telefoanele Nokia lansate in 2017 (inclusiv Nokia 3), vor fi actuliazate la versiunea de firmware care va aduce Android Oreo pe smartphone-uri.

sursa

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *