Brother DS-820W Review – Scanare rapida a documentelor oriunde te-ai afla

Brother DS-820W Review

Brother DS-820W Review.

Atunci cand esti nevoit ca profesionist sa pleci de la birou si sa lucrezi pe teren deoarece jobul ti-o cere, portabilitate este primul lucru de care trebuie sa ti cont pentru a putea fi eficient la locul de munca, iar tehnologia este cea care de cele mai multe ori ne ajuta sa ne coordonam, sa fim mobili si rapizi in indeplinirea obiectivelor, mai ales cand e vorba de intocmirea unor documente care apoi trebuiesc expediate catre clienti.

Astfel, pe langa laptopul cu care sunt dotati acesti profesionisti de catre companiile la care lucreaza, ei mai au nevoie de cel putin un scaner, daca de o multifunctionala nu poate fi vorba atunci cand te afli in miscare.

Saptamana aceasta am testat si va prezentam scanerul mobil Brother DS-820W, un model gandit pentru a permite scanarea rapida a documentelor (indiferent de tipul lor) atunci cand ne deplasam in teren.

Design si Hardware

Realizat din material plastic si metal scanerul de mici dimensiuni Brother DS-820W este usor de carat impreuna cu laptopul, deoarece poate fi introdus intr-unul din buzunarele gentii laptopului, acesta masurand numai 5.3 cm latime x 30.7 cm lungie x 4 cm grosime. Scanerul este livrat impreuna cu un saculet de protectie si mai dispune de un display LCD de 3 centimetri, vine cu un CD cu drivere / software, cablul usb prin care poate fi incarcata bateria sa si o carpa de curatare praf.

Functionalitate

Brother DS-820W este echipat cu conexiune Wi-Fi 802.11 b/g/n si cu o baterie Li-Ion (model AP-1311) cu capacitatea de 1.700 mah, astfel ca nu necesita un cablu pentru transmiterea informatiilor scanate, dar, la nevoie, aveti inclus si un cablu USB ce masoara 1.2 metri lungime, prin care se poate face conexiunea cu un laptop sau cu un PC (de tinut cont ca necesita intalarea driverului si a softului specific sistemului de operare pe care il ruleaza computerul: Windows, Mac si/sau Linux), prin intermediul caruia se poate reincarca si bateria scanerului mobil, incarcare care dureaza aproximativ patru ore.

Scanerul mobil Brother DS-820W permite scanarea a nu mai putin de 8 pagini pe minut la rezolutie 1.200 x 1.200 dpi (interpolat) si 600 x 600 dpi (optic) indiferent ca vorbim de pagini alb negru sau color de dimensiuni maxime de 21.5 cm x 81.2 cm, si poate accepta de la coli A4, la chitante si pana la documente ca pasaportul sau documente laminate/din material plastic precum buletinul sau permisul de conducere, scanerul fiind foarte versatil.

Neavand o memorie interna prea mare, DS-820W include un card SD de 4GB si vine cu un pachet intreg de programe software (DSmobileCapture, Buton Manager cu salvarea documentelor in cloud, Nuance PaperPort 12 SE, NewSoft Presto, BizCard 6) compatibile cu platformele mai sus mentionate, care sa te ajute la editarea si scanarea rapida a documentelor, pozelor s.a.m.d.

In cazul in care va doriti conectarea lui cu un smartphone sau cu o tableta, Brother, pune la dispozitia utilizatorilor aplicatia ScanHub disponibila spre descarcare atat pe Google Play store pentru terminalele cu Android, cat si pe App Store pentru terminalele cu iOS.

Concluzie

Scanerul Brother DS-820W nu este tocmai cea mai recenta tehnologie din piata, insa poate fi foarte util celor din mediul business care utilizeaza un laptop si se afla mai mereu in miscare, permitandu-le astfel sa scaneze rapid orice tip de document, poze, chitante si alte lucruri laminate ce pot fi apoi expediate rapid prin email catre clienti.

Pretul scanerului Brother in comertul retail romanesc este de aproximativ 750 lei.

9 Comentarii

 1. Andruseac Dănuț

  September 10, 2017 at 6:43 pm

  Foarte interesant, un gadget ce scaneaza rapid si integral documentele

 2. Sofia S Ciuscov

  September 10, 2017 at 7:05 pm

  Un gadget util pt oamenii activi

 3. Cristy Cristian

  September 10, 2017 at 7:11 pm

  Un scaner util si foarte bun pentru oricine

 4. Cristy Cristian

  September 10, 2017 at 7:12 pm

  La asa pret o sa aibe mare cautare acest scaner

 5. Marilena mari mari

  September 10, 2017 at 7:20 pm

  Cu asa tehnologoe tot sa lucrezi la birou o sa fie mare bataie pe acest gadget este foarte util si la pret este super ok

 6. Alina Petrican

  September 10, 2017 at 9:15 pm

  Imi place ca este de mici dimensiuni,scanarea 8 pagini pe minut la rezolutie 1.200 x 1.200 dpi (interpolat) si 600 x 600 dpi (optic) mi se pare mai mult decat suficienta…este cu adevarat util celor din mediul business, iar pretul de 750 ron este rezonabil.

 7. Koryna Ln Kov

  September 10, 2017 at 10:16 pm

  Foarte practic si un acest scaner cu care iti poti rezolva treburile cat mai eficient si repede.
  Pretul este destul de bun, cam cat un telefon mediu (Y)

 8. Leonte Elena

  September 11, 2017 at 1:24 pm

  Sotul meu are ceva asenamator, insa nu stiu exact ce firma!cei drept, sunt foarte practice si isi merită fiecare bănuț.

 9. Badea Gabriela

  November 30, 2017 at 8:15 pm

  Performant si la un pret bun.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *