Xiaomi anunta Mi Note 3, un Mi 6 cu 6GB RAM si display de 5.5″

 

Xiaomi anunta Mi Note 3

Tot in cadrul evenimentului ce a avut loc astazi de dimineata in Beijing, China, pe langa lansarea telefonului Mi Mix 2, Xiaomi, a mai lansat si modelul de smartphone Mi Note 3, care la origine este de fapt un Mi 6 mai mare, ecranul sau masurand 5.5″ fata de doar 5.15″ pe Mi 6.

Xiaomi anunta Mi Note 3

Realizat din sticla curbata (fata/spate) cu o rama metalica, telefonul se pozitioneaza deasupra modelelor Mi A1 si Mi 5X si este echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 660, dispune de 6GB memorie RAM, 64 / 128 GB ROM (spatiu intern) si are o baterie de 3.500 mAh.

mi note3

In plus, modelul Xiaomi Mi Note 3 este dotat cu doua difuzoare stereo, cu o camera principala duala cu senzori de 12MP si 2x zoom optic + stabilizare optica a imaginii in 4 axe, in timp ce frontal este dotat cu o camera de 16MP cu software pe baza de inteligenta articiala care adapteaza imaginea in asa fel incat utilizatorul sa arate cat mai bine in poze.

mi note3

De asemenea, Mi Note 3 mai dispune de un port UBS-C, de NFC, un senzor pentru amprente integrat sub sticla si functia de deblocare pe baza indetificarii fetei posesorului.

Pretul telefonului Xiaomi Mi Note 3 porneste de la 320 de Euro in varinta pe negru si poate ajunge pana la 380 Euro in varianta pe albastru.

sursa

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.