iPhone X placat cu aur sau platina, la preturi intre 7.500 si 70.000$

iPhone X placat cu aur

Astazi are loc marele eveniment in cadrul caruia vor debuta noile generatii de telefoane iPhone, printre care se va numara si modelul aniversar iPhone X (10 ani de la debutul primului iPhone).

In asteptarea anutului oficial al companiei Apple care va avea loc astazi, 12 septembrie, in jurul orei 19:00, ora Romaniei, un producator de accesorii de lux din Los Angeles, a anuntat ca pregateste o serie de carcase placate cu aur masiv si platina special pentru modelul aniversar iPhone X.

iPhone X placat cu aur sau platina

Compania Brikk ofera servicii de placare cu aur si alte metale pretioase a noilor telefoane Apple incepand de la 7.500$ si pretul poate ajunge pana la fabuloasa suma de 70.000$ per telefon in functie de metalul ales de client (aur, aur rosu sau platina).

Fiecare comanda plasata va fi livrata in intervalul Noiembrie 2017 – Ianuarie 2018, in functie de modelul ales, iar clientii din SUA, Marea Britanie, China, Hong Kong, Macau si Singapore vor beneficia de livrare personala, anunta compania din Los Angeles.

Colectia Ingot a celor de la Brikk va include si modelul din aur masiv, Lux IPhone X Ingot 250, adevarata definitie a opulentei avand nu mai putin de 250 de grame de aur de 24 karate. Fiecare placare se face manual si este asamblata intr-unul dintre laboratoarele firmei din Los Angeles.

Brikk este recunoscuta pentru placare cu aur a gadgeturilor Apple in trecut. Printre gadgeturile selectate se numara Apple Watch, iPhone 7 si Air Pods.

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.