Telefonul Nokia 2, urmatorul model ce va fi lansat de HMD Global si cel mai ieftin

Telefonul Nokia 2

Dupa redebutul brandului Nokia pe piata smartphone-urilor de la inceputul acestui an (de aceasta daca cu o experienta Android asa cum si-o dorea fiecare fan Nokia inca de acum 9-10 ani), urmat apoi de lansarile telefoanelor Nokia 3 si Nokia 5 la Mobile World Congress 2017 si lansarea varfului gamei Nokia 8 vara aceasta, compania care detine drepturile de productie si comercializare de telefoane sub brandul Nokia, HMD Global, pare ca pregateste un nou telefon.

Acest nou model ar putea fi lansat sub denumirea Nokia 2 si ar putea deveni cel mai ieftin model lansat pana in prezent, chiar mai ieftin ca Nokia 3.

Primele imagini (pe care le puteti vedea mai sus) in care apare acest presupus terminal Nokia 2, au fost date publicitatii spre finalul acestei saptamani, de catre o sursa credibila care ne dezvaluie ca ar fi vorba de un telefon ce va fi comercializat in variante pe negru si pe alb.

Despre partea tehnica nu se stie mai nimic la aceasta ora, dar putem deduce din aceste imagini si din denumirea telefonului ca este un model ce va fi echipat cu specificatii cel mult mediocre. Probabil cu un procesor Snapdragon din seria 200 sau 400, cu 1 sau 2GB memorie RAM, o camera principala de 5 sau 8MP si o baterie undeva pana in 2.800 mAh.

Nokia 2 este asteptat sa soseasca undeva in luna octombrie, ruland sistemul Android (probabil versiunea Oreo).

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *