Pretul telefoanelor ZenFone 4 in Romania, la recomandarea Asus

Pretul telefoanelor ZenFone 4

La inceputul lunii iulie Asus lansa primul smartphone al gamei Zenfone 4, si anume modelul Zenfone 4 Max (cu capacitate de 5.000 mAh a bateriei), urmat apoi de alte 5 modele Zenfone 4 anuntate in cadrul unui eveniment ce a avut loc spre finalul lunii august. Fiecare dintre ele beneficiind de cateva functii inedite.

Astazi, la mai bine de o luna distanta, Asus, anunta debutul acestei noi game de telefoane Zenfone 4 pe piata din Europa in cadrul unui eveniment ce a avut loc la Roma, in Italia,  ceea ce inseamna ca modelele mai jos mentionate vor fi toate disponibile pe piata romaneasca din aceasta toamna.

Suntem foarte încântați să anunțăm disponibilitatea familiei ZenFone 4 în întreaga Europă. Seriile ZenFone 4 vin cu cele mai bune camere duale, iar funcțiile foto și cele de conectivitate schimbă modul în care împărtășiți documentele și momentele prețioase cu prietenii și familia,” a declarat Jerry Shen, CEO Asus.

Modelul standard Zenfone 4 al acestei game masoara 7.7mm grosime, cantareste 165 grame si este echipat cu procesoarele Snapdragon 660 sau Snapdragon 630 (depinde de model), cu 64GB spatiu intern stocare si 4 si/sau 6 GB memorie RAM. De asemenea, telefonul dispune de un ecran AMOLED de 5.5″ in diagonala cu rezolutie Full HD, o baterie de 3.300 mAh si camere foto de 8MP frontal, respectiv o camera duala principala pe spate cu ambii senzori de 12MP.

Este o plăcere să colaborăm cu ASUS la lansarea familiei de telefoane ZenFone 4, echipate cu platformele mobile Qualcomm Snapdragon. ZenFone 4 Pro marchează un moment semnificativ pentru industria mobilă, acesta fiind primul telefon comercial ce are tehnologii gigabit LTE și Wi-Fi 802.11ad multi-gigabit, oferind conectivitate gigabit ultra-rapidă, oriunde – în interior sau în mișcare.  Colaborarea dintre Qualcomm Technologies, ASUS și operatorii mobili ne ajută să construim o experiență gigabit pentru utilizatori, pavând totodată drumul pentru viitoarea tranziție la 5G. ZenFone 4 utilizează, de asemenea, platforma mobilă Snapdragon 630 pentru a furniza o experiență superioară, în timp ce menține o eficiență energetică extraordinară,” a delcarat Cristiano Amon, vicepresedintele Qualcomm Technologies.

Preturile recomandate de producator (cu TVA inclus) pentru fiecare model in parte:

  • ASUS ZenFone 4 Pro ZS551KL – 3.749 lei
  • ASUS ZenFone 4 ZE554KL – 2.299 lei
  • ASUS ZenFone 4 Selfie Pro – 1.949 lei
  • ASUS ZenFone 4 Selfie ZD553KL – 1.349 lei
  • ASUS ZenFone 4 Max ZC554KL – 1.199 lei

Toate aceste modele vor intra in curand in oferta magazinelor retail partenere producatorului Asus.

https://www.youtube.com/watch?v=G5kl9SQoPJA

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.