Apple investigheaza doua incidente izolate cu telefoane iPhone 8 Plus descompuse

telefoane iPhone 8 Plus descompuse

La doar cateva zile de la data la care Apple a pus in vanzare noile telefoane iPhone 8 si iPhone 8 Plus, doi clienti din tari diferite (Taiwan si Japonia) care au achizitionat modelul din urma mentionat s-au plans pe internet ca telefonul lor s-ar fi descompus.

In cazul clientului din Japonia, acesta sustine ca telefonul sau a fost livrat descompus, in timp ce clienta din Taiwan sustine ca telefonul ei era la incarcat iar cand a venit sa il verifice il gasise cu ecranul desprins de carcasa.

In ambele cazuri se banuieste ca ar fi vorba de o baterie umflata, care ar fi fortat ecranul sa se desprinda de carcasa si asta din cauza reactiei substantelor din baterie.

Apple s-a sesizat deja si a preluat ambele unitati defecte de la clientii respectivi pentru a efectua investigatii insa, cel mai probabil, discutam despre doua cazuri izolate de baterii defecte, acestea fiind singurele reclamatii primite pana in prezent.

Vom reveni cu detalii pe acest subiect daca vor mai aparea si alte astfel de incidente, precum si cu pozitia oficiala a companiei Apple.

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.