Telefoanele Nokia vor fi actualizate la Android P dupa Oreo, in 2018

Telefoanele Nokia vor fi actualizate la Android P

HMD Global, compania care detine brandul Nokia in acest moment (licenta de productie si comercializare), e pusa pe fapte mari in ceea ce privesc telefoanele lansate incepand din ianuarie 2017 si pana in prezent.

In cadrul unui eveniment de lansare cu presa din Filipine, unul din sefii companiei HMD Global intrebat la final de eveniment cum vor proceda cu actualizarile de software, acesta a anuntat ca nu numai ca vor distribui o actualizare de software care va aduce toate telefoanele lansate in 2017 (inclusiv cel mai ieftin model — Nokia 3) la Android 8.0 Oreo, dar ca vor actualiza aceste telefoane la Android P pe viitor, o versiune de Android pe care Google urmeaza sa o anunte in versiune beta abia la primavara (2018), versiune asteptata sa devina disponibila abia peste un an de zile. Ceea ce inseamna ca HMD Global promite software update timp de 2 ani de zile pentru toate telefoanele sale, indiferent ca discutam de modele premium sau accesibile ca pret.

In plus, HMD Global le va oferi clientilor sai posibilitatea de a debloca bootloader-ul telefoanelor lor Nokia cu Android, a confirmat CTO-ul companiei, Nikko Jaakkola pe contul sau de Twitter.

O veste excelenta pentru posesorii de telefoane Nokia, insa astfel de promisiuni au mai fost facute in trecut si de alte companii, esuand apoi lamentabil in a se tine de ele. Ramane sa vedem daca HMD Global este intr-adver o companie care gandeste altfel si care lucreaza pentru clientii sai, asa cum Nokia o facea odata, in vremuri cand smartphone-ul nu exista ca si gadget.

Credeti ca e doar o campanie de marketing in social media sau se vor tine de cuvant?

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.