Pretul ebook readerului Kindle Oasis rezistent la apa

Pretul ebook readerului Kindle Oasis

Amazon a anuntat saptamana aceasta lansarea unui nou Kindle ebook reader. Este vorba despre o noua versiune Kindle Oasis, care de aceasta data soseste cu rezistenta la apa, o baterie mai mare in capacitate si o mai mare diagonala a ecranului cu 1 inch.

Kindle Oasis dispune de un ecran de 7″ cu densitatea de 300 dpi si tehnologie anti-stralucire (textul e vizibil si ziua in bataia soarelui), este dotat cu o baterie a carei autonomie ofera saptamani de utilizare fara grija reincarcarii gadgetului, dispune de certificare IPX8 ceea ce inseamna ca Kindle Oasis poate fi utilizat in vana cand faceti baie, fara nicio problema deoarece rezista in apa pana la o adancime de 2 metri timp de o ora. De altfel, este primul model de Kindle cu rezistenta la apa datorita carcasei realizate din aluminiu (spatele) si plastic cauciucat care permite o etansare perfecta a partilor electornice pentru ca apa sa nu patrunda in interior.

 

In plus, noul Kindle Oasis desi nu are mufa pentru jack-ul de 3.5mm permite conectarea prin Bleutooth la o pereche de casti wireless sau la un Bluetooth speaker si vine cu Audible integrat, astfel ca veti putea asculta cartile preferate atunci cand obositi sau nu aveti chef sa cititi. Noua generatie de ebook reader Kindle Oasis este disponibil in variante cu 8GB si/sau 32GB spatiu intern pentru stocare fisiere (carti in format electronic).

Pretul ebook readerului Kindle Oasis rezistent la apa incepe de la 250$ pe Amazon (in varianta Wi-Fi de 8GB) si creste in functie de specificatiile optionale disponibile si de ofertele speciale de carti alese de client.

sursa

8 Comentarii

 1. Andruseac Dănuț

  October 11, 2017 at 10:57 pm

  Un pret foarte bun având în vedere că e și rezistentă la apă

 2. Leonte Elena

  October 11, 2017 at 11:03 pm

  Sincer, nu am vazut pana acum un ebook, ma gândeam ca există dar dar stiam cum arata! Pare util, deja ma si imaginz in cada citind cartea mea preferată in liniste! 250 $ totusi este un pret destul de mare

 3. Alina Petrican

  October 11, 2017 at 11:06 pm

  Trebuie sa recunosc ca rezistenta la apa ma incanta cel mai mult 😂 bineinteles ca un plus este si capacitatea mai mare a bateriei si o diagonala mai mare a ecranului…dar eu tot ce am retinut este ca poti face baie cu el 😂

 4. Sofia S Ciuscov

  October 12, 2017 at 8:02 am

  Un ebook reader performant, faptul ca rezista in apa este un lucru super, capacitate de stocare a cartilor foarte mare.
  Pret bun.

 5. Koryna Ln Kov

  October 12, 2017 at 8:11 am

  Un ebook performant, care multumeste iubitorii de lectura.
  Pretul este putin cam mare dar merita la ceea ce ofera.

 6. Marilena mari mari

  October 12, 2017 at 1:16 pm

  Imi place fiind si rezistent la apa si cu specificatile pe care le are pretul este acceptabil

 7. Aileni Marian

  October 12, 2017 at 7:30 pm

  Un pret bun ! Rezistenta la apa un mare atuu!

 8. Cristy Cristian

  October 17, 2017 at 10:28 pm

  Un ebook foarte bun performant rezistent la apa o sa fie apreciat si cumparat

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *