Primul telefon RAZER cu Android, ar putea debuta pe 1 noiembrie

Primul telefon RAZER cu Android

La inceputul anului compania RAZER anunta achizitia start-upului Nextbit (producator de telefoane mobile cu Android), anuntandu-si astfel intentiile de a intra pe piata de smartphone-uri, insa de atunci au trecut 8 luni de zile si nu s-a mai auzit nimic despre achizitia lor si nici despre lansarea primului gadget RAZER cu Android, cel putin pana luna aceasta cand CEO-ul companiei, Tom Moss, a publicat pe retelele de socializare o fotografie in care alaturi de el apare gamer-ul Min Liang Tan, care tine in buzunar ceea ce toata lumea banuieste ca ar fi primul smartphone RAZER cu Android.

Cu toate ca niciun reprezentat al companiei nu a confirmat telefonul, saptamana aceasta compania RAZER a anuntat pe propriul sau forum, ca ar fi util sa ne pregatim sa urmarim marele lor eveniment programat pe data de 1 noimebrie a acestui an. Alaturi de mesajul “WATCH for our biggest unveiling…”, RAZER a postat si o fotografie in care apare acelasi gamer Min Liang Tan tinand in mana si uitandu-se la ecranul unui smartphone. Cel putin aceasta este impresia pe care o lasa imaginea publicata pe forum.

In orice caz, speram sa fie un smartphone cu Android bine echipat hardware, care sa fie orientat catre zona de gaming mobile. Vainglory este unul din jocurile pe mobil adoptate pentru sporturile electronice, iar majoritatea jucatorii profesionisti care joaca acest joc utilizeaza iPadul la marile evenimente eSports de pe glob. De ce nu am vedea un astfel de gadget produs de RAZER special pentru jocuri moba precum Vainglory, unde e nevoie de un terminal cu ecran al carui timp de raspuns la comenzile tactile sa fie cat mai scurt.

Credeti ca RAZER va lansa pe 1 noiembrie primul lor smartphone dupa achizitia companiei Nextbit, sau e vorba de un alt gadget?

8 Comentarii

 1. Marilena mari mari

  12/10/2017 at 14:39

  Asteptam lansarea lui .

 2. Andruseac Dănuț

  12/10/2017 at 14:41

  Super, aștept lansarea 😁

 3. Leonte Elena

  12/10/2017 at 16:01

  Minunat! Asteptam lansarea lui.

 4. Koryna Ln Kov

  12/10/2017 at 16:02

  Ei da, pt gaming mobil, merita sa asteptam.

 5. Sofia S Ciuscov

  12/10/2017 at 16:08

  Vedem cand vor lansa acest telefon, ce ne poate oferii.
  Daca este creat sa faca fata jocurilor performante,este un punct in plus.

 6. Alina Petrican

  12/10/2017 at 16:39

  Zona de gaming mobile imi este destul de straina…asteptam data de 1 noiembrie pentru a vedea exact despre ce este vorba.

 7. Aileni Marian

  12/10/2017 at 19:39

  Astept cu interes lansarea! Un nou jucator in piata mobila de profil!

 8. Cristy Cristian

  17/10/2017 at 22:24

  Sa vedem lansarea ce anume ne pregăteşte

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *