Telefonul Honor 6C Pro debuteaza in Europa

Telefonul Honor 6C Pro

Toamna aceasta Huawei a lansat deja cateva modele noi de smartphone inclusiv modelul Honor 7X. Pe langa acesta producatorul chinez Huawei a mai anuntat, in Europa, modelul Honor 6C Pro, un alt terminal de nivel mediu ca pret si are programate alte doua evenimente de lansare pentru Lunea ce vine (16 octombrie, in Munchen, unde este asteptat sa anunte gama Mate10), respectiv pe 5 decembrie, la Londra.

Huawei Honor 6C Pro dispune de o carcasa unibody construita din metal ce masoara 7.65mm grosime si cantareste 145 grame, beneficiaza de un ecran HD de 5.2″ in diagonala cu sticla curbata 2.5D si este echipat cu procesorul Mediatek MT6750.

Telefonul vine cu 3GB memorie RAM, 32GB spatiu intern, o baterie de 3.000 mAh, ruleaza sistemul Android 7.0 Nougat cu interfata grafica Emotion UI v5.1 peste si dispune de camere foto de 8MP pe fata si o camera principala de 13MP pe spate cu autofocus, blit si apertura f/2.2, alaturi de un senzor pentru amprente.

Huawei Honor 6C Pro va fi disponibil pe auriu, albastru si negru, insa pretul nu a fost docamdata anuntat pentru acest model. Totusi, ne asteptam la un pret undeva in jurul a 220 euro.

9 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *