EvenimenteSmartphonesStiri

HMD lanseaza telefonul Nokia 7, primul model cu carcasa din sticla

HMD lanseaza telefonul Nokia 7
foto credit: Juho Sarvikas‏

 

HMD Global creste numarul telefoanelor Nokia cu Android din portofoliu sau odata cu lansarea modelului Nokia 7, in China. Noul model este si primul din gama Nokia lansat cu carcasa din sticla, dar nu e un flagship, ci un model de nivel mediu ca pret.

HMD lanseaza telefonul Nokia 7

Nokia 7 dispune de un ecran IPS LCD de 5.2″ in diagonala cu rezolutie Full HD si sticla Gorilla Glass 3, este echipat cu procesorul Snapdragon 630, are 64GB spatiu intern si va fi comercializat in variante cu 4 si/sau 6 GB memorie RAM. Telefonul este un model 4G LTE cu Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 5.0, USB-C, jack audio 3.5mm, NFC si o baterie de 3.000 mAh cu incarcare rapida.

nokia7 smartphone2

In ceea ce privesc camerele foto, Nokia 7 este echipat cu o camera principala de 16MP cu apertura f/1.8, blit in doua tonuri si tehnologie Carl Zeiss, iar frontal beneficiaza de o camera de 5MP cu apertura f/2.0. Telefonul va beneficia de tehnologia denumita „bothie” (fotografiaza cu ambele camere in acelasi timp, generand o singura imagine)

Nokia 7 este certificat IP54, astfel ca este rezistent la varsari accidentale de lichid, ruleaza Android 7.1 Nougat (posibilitate de upgrade la Oreo), dispune de un senzor pentru amprente pe spate si va fi comercializat de luna aceasta in China, in variante pe negru lucios, respectiv alb mat.

Telefonul costa 320 Euro in varianta cea mai slab dotata si poate ajunge pana la 350 euro in varianta cu 6GB RAM. Nu avem informatii cand sau daca va fi disponibil in Romania, insa sunt retaileri de la noi care il vor importa pe canale neoficiale.

10 Comments

  1. O functie destul de interesanta este aceasta de a face bothie-uri.Pretul nu este foarte piperat…ma cam sperie carcasa din sticla, in mainile mele nu ii prevad un viitor indelungat 😁

  2. Un telefon foarte bun procesor puternic rezistent la apa si cu carcasa din sticla un mare atu .imi place

  3. Chiar nu am auzit de acesta tehnologiei „bothie”, mi se pare interesant si inovator! Imi place ca este rezistent la lichid, pretul este accesibil

  4. Nokia a reusit sa revina intr-un mod care îi face cinste.

  5. Un telefon cu un design impecabil, performant, foarte bun pt ascultat muzica, fotografiat, filmat si socializare.

  6. Carcasa din sticla ii da un plus de eleganta…pentru mine, fiind mai neindemanatica 😂 certificarea IP54 devine o conditie obligatorie, iar camera principala de 16 MP mi se pare mai mult decat suficienta.

  7. Un smartphoner interesant! Cu specificatii tehnice si design de ultima ora!rezistenta la apa un mare plus!

  8. Specificati superbe un telefon performant la un pret bun sunt curioasa cat de rezistenta este carcarsa din sticla

  9. Un telefon frumos, cu o camera bună, procesor puternic și cel mai interesant e rezistenta la apa. Foarte bun la prețul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!