SOFTWAREStiriTV

Google lanseaza noua aplicatie YouTube pentru televizoare smart si dispozitive de streaming

Google lanseaza noua aplicatie YouTube pentru televizoare

Daca detineti un smart TV sansele sunt ca voi la fel ca si mine sa simtiti lipsa aplicatiei Youtube dupa decizia intreruperii suportului pentru aplicatie (in varianta Adobe Flash) incepand cu data de 30 iunie 2017. La acea data Google decise sa retraga aplicatia YouTube din motive de securitate, astfel ca in momentul de fata nu mai putem acces YouTube decat prin browser pe smart TV-uri, browser care de cele mai multe ori are un lag enervant.

Decizia celor de la Google a fost foarte prost gandit la acea data si asta pentru ca nu ofereau nicio alternativa de a inlocui aplicatia.

Google lanseaza noua aplicatie YouTube pentru televizoare

Totusi, saptamana aceasta Google a anuntat ca incepe distribuirea unei noi aplicatii YouTube pentru smart TV-urile cu Android, pentru consolele Xbox One si Nvidia Shield, urmand ca in saptamanile ce urmeaza sa lanseze si o varianta a aplicatie Youtube pentru smart TV-urile Samsung, LG, Samsung, Apple TV s.a.m.d.

Interfata grafica este mult simplificata dupa cum se poate vedea pe gif-ul de mai jos

OIlQSkduQzJR6x Q3fQFWevCHGb60hbWNQgh6Tiuv5uZ0FdVE40F8YcFkfTcCCp3Ou8rCifOmIG 553MetTmaFa5r njg3kroR3etGAfTcTkoIj6aZVRAw4bH4bsg 6CrAsi WHp

Anuntul lansarii aplicatiei vine la 5 luni de la data la care Google a lansat serviciul YouTube TV (live TV fara necesitatea unui abonament la cablu), probabil, realizand ca lumea nu acceseaza acest nou serviciu, motivul principal fiind lipsa unei aplicatii dedicate. Din pacate, acest serviciu YouTube TV nu este deocamdata disponibil in Romania, insa cel putin vom avea parte de o noua aplicatie Youtube pe smart tv-uri dupa retragearea aplicatiei vechi.

sursa

7 Comments

  1. Iteresant nu stiam de aplicația asta o sa o incerc si eu .o informatie buna

  2. Cu o interfață grafica simplificata va fi mult mai comod.

  3. O initiativa buna pt posesorii acestor tipuri de tv.
    Bravo Google.

  4. O initiativa buna, sper totusi sa lanseze si pt Tv Smart Philips, cu toate ca eu vad you tube la tv prin conectarea de pe telefon.
    Si merge mult mai bine decatmergeaaolicatia creata pt tv.

  5. Foarte interesant! Google demonstrează ca vrea sa ofere utilizatorilor aplicații bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!