HMD Global anunta Nokia 2. Costa numai 100 Euro

HMD Global anunta Nokia 2

Dupa lansarea modelului Nokia 7 de la mijlocul acestei luni, HMD Global a anuntat astazi lansarea telefonului Nokia 2, un model cu caracteristici modeste dar al carui pret va atrage cu siguranta interes, mai ales in pietele emergente.

“Oamenii se bazeaza atat de mult pe telefoanele lor in zilele noastre, incat multi dintre ei isi rationalizeaza inconstient durata de viata a bateriei atunci cand nu folosesc terminalul, astfel incat acesta sa dureze o zi intreaga. Noi nu credem ca ar trebui sa faci mai putine lucruri cu telefonul, motiv pentru care am creat un smartphone care continua sa functioneze atunci cand alte dispozitive au nevoie de o oprire la priza de reincarcare. Prin Nokia 2 am dorit sa replicam experienta unica Android, pe care am livrat-o pana acum, cu durata extinsa de viata a bateriei, pe care atat de multi fani o asociaza si o asteapta de la telefoanele Nokia. Ca sa transformam aceasta dorinta in realitate, fiecare componenta a terminalului Nokia 2 – de la ecran la baterie, de la chipset la designul sistemului – a fost construita ca sa extraga cat mai putina energie de la bateria dispozitivului, astfel incat fanii sa se bucure de un telefon cu durata mare de functionare,” a declarat Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global.

HMD Global anunta Nokia 2

Nokia 2 este un smartphone de 5″ cu ecran LTPS LCD si rezolutie HD (720 x 1.280 pixeli). Telefonul este echipat cu chipsetul Snapdragon 212, cu 1Gb memorie RAM, 8Gb spatiu intern (slot micro SD inclus), camere foto de 5 si 8 mega pixeli (cea principala cu autofocus si blit) si o baterie de 4.100 mAh care promite pana la 2 zile de utilizare.

In plus, telefonul dispune de mufa jack audio 3.5mm, port micro USB 2.0, 4G LTE si Wi-Fi b/g/n.

Modelul Nokia 2 soseste cu Android Nougat (upgradabil la Oreo) si cu asistentul virtual de la Google bazat pe inteligenta artificiala. De altfel, HMD Global spune ca este primul telefon din acest segment de piata al terminalelor acccesibile care va sosi cu acest asistent vocal.

HMD Global va incepe comercializarea telefonului Nokia 2 de la jumatatea lunii noiembrie (2017), in variante single si dual SIM pe negru, alb si negru cu accente de culoarea cuprului. Ne asteptam ca pana la finele anului compania sa lanseze si un nou model premium sub denumirea Nokia 9.

Pretul recomandat global pentru Nokia 2, este de 99 Euro.

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.