Pretul laptopurilor Acer Predator Helios 300, in Romania

Pretul laptopurilor Acer Predator Helios 300

Acer Romania a anuntat astazi lansarea noilor laptopuri de gaming Predator Helios 300 disponibile in variante cu ecran IPS Full HD cu diagonala de 15.6″, respectiv 17.3″.

Cu un sasiu metalic si un aspect frumos cu accente de design pe rosu, laptopurile Acer Helios 300 sunt echipate cu generatia a saptea de procesoare Intel si un sistem dual de cooler cu tehnologie AeroBlade 3D, cu placile Nvidia GeForce GTX 1060 si posibilitatea de overclocking prin softwareul PredatorSense. Intreaga putere de procesare este sustinuta memorie DDR4 (ce poate fi  crescuta pana la 32GB), un SSD M.2 rapid si optional un HDD incapator de 1TB sau 2TB. O fanta de acces situata in partea inferioara a laptopului permite upgradarea memoriei sau a componentelor pentru stocare.

Predator Helios 300 include si un port USB 3.1 Type-C, un port USB 3.0, doua porturi USB 2.0 si o conexiune HDMI 2.0. Poate fi conectat wireless prin intermediul tehnologiei 2×2 802.11ac si include si un port Ethernet Gigabit, pentru cei care prefera o conexiune cu fir.

Noile laptopuri de gaming Acer Helios 300 sunt disponibile in Romania de luna aceasta prin partenerii producatorului taiwanez pe piata noastra.

Pretul laptopurilor Acer Predator Helios 300 incepe de la 4.899 lei si poate ajunge pana la 6.199 lei, in functie de dotarile optionale alese de fiecare client.

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *