Telekom Romania anunta oferta Black Friday, cu telefoane la 1 Leu, dar ascund ceva!

Telekom Romania anunta oferta Black Friday

Astazi, 10 noiembrie, operatorul Telekom Romania a lansat o oferta de Black Friday care la prima vedere pare una foarte interesanta, insa daca o studiezi atent realizezi ca, de fapt, nu faci o afacere daca te portezi la ei la abonament.

Telekom anunta oferta prin care orice abonat al altei retele se poate porta cu numarul la ei in retea la abonament, iar telefonul le este oferit la 1 leu (in limita stocului disponibil si in limita telefoanelor selectate de companie pentru a face parte din aceasta campanie de Black Friday).

Spre exemplu, poti alege un Galaxy S8 la 1 Leu, daca esti abonat la un alt operator si doresti sa te portezi la abonament la Telekom Romania. Pana aici suna bine, insa cand realizezi ca abonamentul lunar e pe 24 de luni si plata lunara e de 90 euro, si nici nu se stie concret daca TVA e inclus sau nu, atunci la un calcul rapid: 24 luni x 90 euro (416 lei) = 10.000 lei in doi ani (adica de 2 ori si ceva valoarea totala a telefonului la pret intreg si nu tinem cont ca in acesti doi ani euro poate creste in valoare in fata leului), realizezi ca ajungi sa platesti lunar peste 415 lei factura (un fel de rata lunara), iar daca te uiti la eMAG, la Altex sau la oricare alt magazin de retail care ofera in rate telefonul la mai putin de 200 lei rata / luna, constientizezi ca nu se merita sa te legi la cap cu reteaua Telekom Romania, a caror servicii sunt mereu blamate de clienti.

Vorba lor: “Experiente impreuna!” #netliberare

Sfatul nostru e sa fiti foarte vigilenti in perioada aceasta de Black Friday, cu asa-zisele oferte de reducere de pret!

 

6 Comentarii

 1. Andruseac Dănuț

  November 10, 2017 at 1:28 pm

  Sunt la abonamente deci, mai bine deloc

 2. Daniel Ionut

  November 10, 2017 at 3:40 pm

  Telekom-ul incepe sa piarda mult din credibilitate in ultimul.Dupa cum am mai zis, cunosc foarte multe persoane care se plang de serviciile lor, mai ales abonatii.Ofertele acestea wow la prima vedere si cu multe semne de intrebare daca stai sa le analizezi, nu cred ca mai surprind pe nimeni.E o practica atat de des intalnita care , din pacate, mai tine la acele persoane care nu stau sa se informeze si se arunca cu capul inainte.

 3. Alina Petrican

  November 10, 2017 at 4:35 pm

  E ok ..iei un credit si platesti de 3 ori suma luata, iei un telefon de Black Friday de la Telekom cu 1 leu si in 2 ani cat e abonamentul, il platesti de 3 ori.

 4. Sofia S Ciuscov

  November 10, 2017 at 7:42 pm

  Multumim pt atentionare, multi ne lasam furati de faptul ca platim.1 leu la tel, si nu realizam ca abonamentul il.vom.plati foarte scump.
  Eu cand imi cumpar un telefon, tin cont si cati euro platesc un abonament.
  Nu avem.cum.plati 50 ron pe luna pt un.telefon care la liber ajunge la 2.500-3000 lei.

 5. Aileni Marian

  November 11, 2017 at 12:22 pm

  Renunt curand la serviciile lor!

 6. Badea Gabriela

  November 11, 2017 at 7:20 pm

  Era sa imi iau si eu teapa cu o oferta asemanatoare. Isi vor pata imaginea din ce in ce mai mult.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *