iPhone X nu raspunde la comenzi tactile cand e rece afara

iPhone X nu raspunde la comenzi tactile

Pare ca seria problemelor nu se mai termina pentru Apple, cand vine vorba de cel mai performant si mai scump iPhone al sau.

Un nou val de clienti care au achizitionat un telefon iPhone X se plang de faptul ca atunci cand ies afara din casa si temperatura de afara este mai scazuta, telefonul lor nu mai raspunde la comenzi tactile, ramane blocat secunde la rand sau raspunde doar partial la anumite comenzi.

Mai grav e ca, desi ghidul de utilizare al produselor Apple spune ca produsele lor pot fi utilizate in conditii normale (la temperaturi ce pot varia intre 0 si 35 de grade), telefonul iPhone X nu rapunde la comenzi tactile la temperaturi mai mici de 15 grade celsius dar care nu trec sub 0 grade. Ceea ce inseamna ca cei care locuiesc in zone muntoase sau in tari unde au parte de toate cele patru anotimpuri ca la noi, utilizarea telefonului poate fi frustranta din aceasta cauza.

Apple a anuntat ca este la curent cu noua problema si anunta ca ea poate fi rezolvata foarte simplu printr-o actualizare de software ce urmeaza sa o distribuie pana la finele acestei luni cel mai probabil.

Pana la actualizarea software-ului care sa repare aceasta inconvenienta sugestia producatorului american Apple, e ca utilizatorul sa puna telefonul in standby si apoi sa ii reaprinda rapid ecranul, astfel blocajul poate fi evitat, ocolit.

9 Comentarii

 1. Andruseac Dănuț

  12/11/2017 at 14:17

  Mamă…. Mamă…. C-am multe probleme mai are acest telefon și văd că vânzările sunt în toi. Nu știu ce sa mai zic… Chiar e dezastru atunci.. dacă nici la frig nu funcționează touch-screen-ul, atunci când să îl folosești? Sau îl cumperi doar pentru anotimpuri calde, iar iarna iei altul!

 2. Daniel Ionut

  12/11/2017 at 14:51

  Poate e din colectia primavara -vara 😂😂 Mda..deja nu mai e amuzant.Ma pun in pielea unui utilizator care tocmai a dat 1000 € pe un gadget cu o mare dunga verde pe display si care trebuie sa stea langa calorifer ca sa poata sa il foloseasca 😂 Apple incepe sa se prabuseasca daca o sa continue in ritmul asta.Inteleg ca pot sa mai intervina si erori , ca la orice gadget, dar parca e prea mult.

 3. Alina Petrican

  12/11/2017 at 14:58

  Mai bine iti cumperi un telefon fix daca tot nu poti sa iesi cu el din casa 😅😅😅 Telefoane de “fițe” care, dupa parerea mea, nu isi merita nici pe jumatate banii.

 4. Aileni Marian

  12/11/2017 at 17:19

  Cam multe probleme …sa fie acesta un semnal de alarma? Apple va avea parte de o cadere …

 5. Badea Gabriela

  12/11/2017 at 19:45

  Dupa putin timp de la lansare au aparut probleme. Nu cred ca se merita acesti bani platiti.

 6. Sofia S Ciuscov

  13/11/2017 at 20:27

  Nu este deloc bine, ar trebui sa mearga fara nici un hop, pt ca este un telefon in care s-a investit foarte multi bani pt al face performant.

 7. Luma

  05/01/2018 at 11:03

  Am iphone x de 2 saptamani si vad ca apare o problema cam des…cand fac un apel , sunt auzita dar eu nu aud nimic..trebuie sa il inchid si sa il deschid din nou

  • Filip

   05/01/2018 at 13:24

   Mergeti cu el la magazinul de unde l-ati luat si cereti sa vi-l schimbe.

 8. Luma

  05/01/2018 at 11:04

  Pt banii pe care i-am dat pe iohone x…nu cred ca e normal

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *