Diagonala ecranului telefonului Oneplus 5T masoara 6″ si are rezolutie FHD+

Diagonala ecranului telefonului Oneplus 5T

Joi, 16 noiembrie, este programat la New York evenimentul de lansare a urmatorului smartphone flagship killer, OnePlus 5T (numar model A5010).

Diagonala ecranului telefonului Oneplus 5T masoara 6 inci

Telefonul nu va suferi mari modificari din punct de vedere estetic, ci va arata aproape la fel ca OnePlus 5, marea diferenta fiind ecranul AMOLED cu aspect 18:9 si margini foarte subtiri, despre care aflam astazi dintr-o listare benchmark pe siteul GFX Bench ca ar putea masura 6″ in diagonala si ca va beneficia de rezolutie Full HD+ (2.160 x 1.080 pixeli). Pentru o comparatie rapida: OnePlus 5 dispune tot de un ecran AMOLED dar de doar 5.5″ in diagonala si rezolutie Full HD.

Screenshot 75

De asemenea, au aparut informatii si despre camera foto duala, a carui al doilea senzor nu va pune accent pe zoom cum o face pe Oneplus 5, ci va avea ca functie primara obtinerea de rezultate cat mai bune in conditii de luminozitate scazuta.

Restul specificatiilor telefonului 5T sunt: procesorul Snapdragon 835, 6 – 8GB memorie RAM si ar putea fi livrat cu versiunea Android 8.1 Oreo.

Pretul telefonului OnePlus 5T ar putea creste cu pana la 100 Euro, astfel ca ar putea costa undeva in jur de 600 de euro, ceea ce nu e tocmai rau daca ar fi sa comparam pretul cu cel al unor telefoane ca Samsung Galaxy S8, Apple iPhone X etc.

 

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.