Evolio anunta vehiculele electrice X-Board, X-Ride si X-Move si reduceri de 50% de Black Friday

Evolio a anuntat astazi lansarea unei noi game de vehicule electrice care cuprinde doua hoverboarduri cu ghidon, X-Board A8 si X-Board Pro,  si doua scutere electrice, X-Ride si X-Move, modele ce reprezinta o alternativa de transport mai ieftin, comod si ecologic. De asemenea, fiind Black Friday in aceasta perioada a anului, Evolio ofera reduceri de pana la 50% la toate aceste vehicule electrice.

Noile modele sunt mai sigure, mai confortabile si mai inteligente avand roti de mari dimensiuni, adaptate oricarui tip de drum, varfurile de gama fiind dotate cu cele mai noi tipuri de motoare electrice asistate de computer si sisteme de franare performante.

„Am dezvoltat aceste noi transportoare electrice gandindu-ne la nevoile oamenilor de mobilitate. Acestea sunt adaptate drumurilor din Romania, sunt in acelasi timp sigure, comode si usor de utilizat. Ne propunem in continuare sa dezvoltam si sa extindem gama de vehicule electrice Evolio, iar in anul 2018 sa atingem o cota de piata de 20% din piata vehiculelor electrice pe doua roti estimata la 5 milioane de euro”, a declarat Andrei Stanciu, Director de dezvoltare Evolio.

Evolio anunta vehiculele electrice X-Board

X-Board Pro este un transportor electric profesional cu roti de 19” si cauciucuri off-road, care te poarta pe cele mai dificile rute. Motorul cu o putere de 2000W permite deplasarea cu o viteza de pana la 25 km pe ora inclusiv pe trasee off-road. Acumulatorul de 15 Ah ofera  o autonomie de pana la 40 km. Detalii aici.

X-Board A8 este transportorul ideal pentru deplasari in oras avand roti pneumatice de 10” si doua motoare de 350 W. Ghidonul reglabil il face extrem de usor de controlat si in acelasi timp ofera o pozitie comoda utilizatorului. Viteza maxima este de 15 Km/h iar autonomia este de 17-20 Km. Detalii aici.

X-Ride este trotineta electrica care exceleaza la capitolul siguranta, avand un cadru de otel ranforsat, roti de 10” si un dublu sistem de frane disc. Viteza maxima este de 25 Km/h iar autonomia este de 15-20 Km. Detalii aici.

X-Move este trotineta electrica ideala pentru deplasari urbane, dotata cu un motor de 350 W, roti de 8” si suspensie pe arcuri. Cu o greutate de numai 12,5 Kg si pliabila in 3 puncte, X-Move este extrem de compacta si usor de transportat. Viteza maxima este de 25 Km/h iar autonomia de 15-20 Km. Detalii aici.

Toate vehiculele electrice Evolio sunt dotate cu baterii Li-Ion, se incarca la prize de tensiune obisnuite si au o garantie de 12 luni.

Noile transportoare electrice beneficiaza de un discount promotional de 50% in perioada Black Friday la achizitia de pe site-urile www.evolio.ro sau www.evolioshop.com.

Pretul lor variaza in functie de model si le gasiti inclusiv in oferta magazinelor partenere producatorului.

 

8 Comentarii

 1. Ciupala Marilena(marilena mari mari)

  November 15, 2017 at 1:42 pm

  Evoline ne uimeste de fiecare data cu produse bune si de calitate

 2. Aileni Marian

  November 15, 2017 at 1:56 pm

  Reduceri considerabile! Merita investitia in acest caz!

 3. Andruseac Dănuț

  November 15, 2017 at 1:59 pm

  Wow! Chiar evolio ne impresioneaza! Avem de unde sa achiziționam și și vehicule! E bine, dar uitam sa mai mergem și pe jos!

 4. Daniel Ionut

  November 15, 2017 at 2:21 pm

  Hoverboard-urile cu ghidonul reglabil clar iti ofera mai multa siguranta si mai multa stabilitate.O spun din proprie experienta ca cele fara ghidon sunt destul de “incomode”, mai ales pentru drumurile noastre. Cat despre trotinete,dupa cum mi-a raspuns si colegul dvs intr-un comentariu,am ajuns si eu la concluzia ca sunt mult mai practice si mai stabile decat hoverboard-urile.Iar reducerea de 50 % le face sa fie niste oferte tentante.

 5. Alina Petrican

  November 15, 2017 at 3:00 pm

  Cei de la Evolio fac legea pe piata, e un brand care iti garanteaza calitate la un pret accesibil! Cu hoverboard-ul am repozitionat cativa din copacii lu’ Negoita 😂😂😂, ramane sa incerc si o trotineta electrica.

 6. Sofia S Ciuscov

  November 15, 2017 at 11:01 pm

  Un mod placut si sanatos de a circula.

 7. Badea Gabriela

  November 16, 2017 at 6:32 am

  Evolio ne face surpriza dupa surpriza. Sunt usor de transportat si sigure iar asta conteaza mult pentru cumparatori.

 8. Andutu Alex

  November 22, 2017 at 2:22 pm

  Foarte bun pentru cei ce fac naveta si nu numai

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *