Cum sa iti faci telefonul mai atragator in 2017 !

Cum sa iti faci smartphone-ul mai atragator in 2017 !

Telefon atragator

De la un timp, observi ca telefonul tau devine plictisitor, parca fundalul telefonului nu iti mai place, nu te mai atrage nimic la el. Ai inceput sa crezi ca ai un telefon monoton incat doresti sa iesi mai in evidenta decat ceilalti de langa tine, asa ca avem o solutie interesanta pentru a avea un telefon mai atragator, mai cool in 2017.

Tot ce vei vedea in acest videoclip nu necesita sa ai un telefon rootat, ci pur si simplu un telefon pe care vei face cateva instalari la diverse aplicatii ce iti vor imbunatatii total aspectul telefonului.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2lIIOuFH3n4&w=560&h=315]

Pentru a putea descarca respectivele aplicatii din video, aveti link-urile de download mai jos:

Aplicatiile din acest episod sunt gratuite, cu exceptia unei singure aplicatii numite Fantasy Tunnel Live Wallpaper care momentan am observat ca o puteti descarca contra-cost.

Downloads:

►HexShaders – http://bit.ly/2ibayLM

►Magic Particles – http://bit.ly/2yUrpdS

►Fantasy Tunnel Live Wallpaper – http://bit.ly/2zLrEqU

►Live Wallpaper Loops – 2017 – http://bit.ly/2yc4FJe

►Ecranul transparent – http://bit.ly/2yY7BIB

Si in caz ca doriti sa stiti cu ce aparatura si programe a fost realizat acest episod, puteti gasii mai jos aceste informatii:

Gear:

Canon 700D

Trepied HAMA STAR700

Samsung Galaxy A5 2017

Editing:

Adobe After Effect CS6

Adobe Premiere PRO CS6

Adobe Photoshop CS6

 Android INFO  ,un canal de Youtube cu o experienta pe partea video editing, avand pana in momentul de fata un numar de peste 7.800 de abonati unici, activi, in care ne-am hotarat sa devenim jumatatea care lipsea a acestui brand Gadget Talk, unde veti putea viziona diferite episoade cu recomandari de aplicatii, jocuri, tutoriale si tot ce inseamna parte de software; ne-am unit cunostintele deoarece, dorim sa devenim cel mai puternic site din Romania atat pe parte de stiri din tech, gaming, noutati cat si pe parte de review-uri atat video cat si scris.

 

14 Comentarii

       Comenteaza

       Adresa ta de email nu va fi publicată.