Samsung SM-G888N0, sau telefonul pliabil Galaxy X, apare pe siteul coreenilor

Samsung SM-G888N0

Despre primul smartphone cu ecran flexibil de la Samsung Electronics, se vorbeste de mai bine de 3-4 ani de zile, insa pana in prezent sud coreeni nu au reusit sa dezvolte suficient de mult tehnologia pentru a putea produce un astfel de gadget. Totusi, lucrurile par sa se schimbe din 2018, cand producatorul este asteptat sa lanseze Galaxy X.

De ce spunem acest lucru? Deoarece, pe langa multiple zvonuri care sugereaza lansarea unui telefon cu ecran pliabil, au inceput sa apara online si informatii reale, din surse credibile, cum e site-ul oficial al celor de la Samsung Korea.

Galaxy X, identificat dupa numarul de model Samsung SM-G888N0 pe varianta in limba coreeana a siteului oficial al companiei Samsung, telefonul ar putea fi lansat chiar mai curand de cat ne asteptam. Samsung SM-G888N0 ar putea debuta in luna ianuarie, la Consumer Electronics Show 2018, in Las Vegas. De asemenea, odata cu acest telefon pliabil Galaxy X, s-ar putea sa debutez si o tableta pliabila cu Android.

Desigur, ca toate aceste informatii sunt doar partial confirmate, astfel ca debutul primului telefon pliabil Samsung ramane sa ne fie anuntat de producator.

Tot anul viitor Samsung e astepta sa anunte lansarea telefoanelor premium Galaxy S9.

Credeti ca viitorul pietei de smartphone il reprezinta telefoanele pliabile, flexibile?

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *