Pretul telefonului OnePlus 5T si cum il puteti achizitiona in Romania

Pretul telefonului OnePlus 5T

La mijlocul acestei luni, a debutat pe piata telefonul OnePlus 5T, varianta cu display 18:9 si alte cateva imbunatatiri hardware, care va inlocui modelul OnePlus 5 ce urmeaza sa fie retras de pe piata odata ce stocurile actuale se vor epuiza.

Noul model, OnePlus 5T, este de astazi disponibil comercial atat in Europa, cat si in Statele Unite ale Americi si India, dar numai prin site-ul oficial al producatorului. Producatorul anunta ca a inregistrat vanzari record in prima zi de vanzari. In numai 6 ore de la anunt acesta a devenit cel mai cumparat model de smartphone Oneplus din istoria companiei.

Pretul telefonului OnePlus 5T ramane la acelasi prag cu cel al lui OnePlus 5, adica, are un pret de pornire de 500 de euro in Europa, iar transportul este gratuit daca plasati o comanda direct de pe site-ul producatorului. Livrarea in Romania, nu dureaza mai mult de 5-7 zile.

In cazul in care il vedeti la precomanda pe site-urile magazinelor de retail de la noi, trebuie sa stiti ca de la ei, il veti putea comanda numai cu un adaos comercial.

Sugestia noastra e sa va orientati catre siteul producatorului, deoarece beneficiati de reduceri de pret intre 15% si 50% la comenzile plasate in aceasta perioada din an (in functie de gadgeturile si de accesoriile comandate).

 

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *