Samsung anunta Galaxy AI UX (interfata grafica mobile bazata pe inteligenta artificiala)

Samsung anunta Galaxy AI UX

Ieri, in China, a avut loc un eveniment dedicat asistentului Bixby, unde Samsung Electronics a prezentat o noua interfata grafica pentru telefoanele sale mobile Galaxy, UX ce va avea la baza inteligenta artificiala. Ce inseamna acest lucru? Ca telefoanele smart actuale vor deveni si mai inteligente odata cu o integrare si mai consistenta a inteligentei articiale (a asistentilor virtuali) in aceste gadgeturi.

Samsung anunta Galaxy AI UX

Noua interfara grafica inteligenta dezvoltata de Samsung Electronics, Galaxy A.I. UX, va fi disponibila din primavara lui 2018 (din februarie), cel mai probabil, odata cu lansarea telefonului Galaxy S9.

Anul trecut, Samsung, a introdus asistentul virtual Bixby pe noile telefoane Galaxy S8, asistent inteligent ce beneficiaza chiar de propriul buton fizic de activare si interactiune, insa o functie prea putin utilizata pana in prezent de utilizatorii de telefoane Samsung Galaxy, din mai multe motive si pe buna dreptate.

Cu toate ca utilizatorii de smartphone nu se prea inghesuie deocamdata sa utilizeze un astfel de asistent virtual ce are la baza inteligenta artificiala, producatorii de gadgeturi si cei de software, par sa fie convinsi ca viitoarele telefoane mobile au nevoie de o si mai adanca integrare a inteligentei artificiale in aceste telefoane.

Desigur, ca acest tip de tehnologie ne-ar putea usura modul de interactiune cu gadgeturile noastre, mai ales ca discutam despre efectuarea de comenzi vocale si nu tactile, insa bariera lingvistica impiedica deocamdata utilizatorii sa adopte o astfel de tehnologie.

Credeti ca un Galaxy S9 cu interfata Galaxy A.I. UX, va fi ceva ce oamenii isi doresc in  2018? Asteptam cu interes comentariile voastre pe acest subiect.

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *