Abonamente cu trafic gratuit in aplicatiile favorite de la Vodafone, in luna Decembrie

Abonamente cu trafic gratuit in aplicatiile favorite

Vodafone Romania a anuntat noile abonamente dedicate persoanelor fizice, abonamente care includ trafic gratuit in aplicatiile de mobil preferate. Desigur, in limita aplicatiilor selectate de companie pentru a face parte din oferta pe luna decembrie 2017.

Abonamente cu trafic gratuit in aplicatiile favorite

Utilizatorii Vodafone Romania de smartphone pot beneficia de noul portofoliu de abonamente pentru persoane fizice care le permite sa aleaga aplicatiile favorite in care smartphone-ul nu consuma traficul de date inclus in abonament. Pe langa optiunile existente, care includ cele mai populare aplicatii de social media, de streaming video si de muzica, clientii noi si cei existenti au la dispozitie o optiune noua, care ofera acces la cele mai populare aplicatii pentru harti si navigare in trafic fara a consuma date din abonament. Aceasta optiune va fi disponibila incepand din 5 decembrie.

 „Clientii nostri au acum si mai multa libertate pentru a se bucura de continutul online preferat fara a consuma traficul de date din abonamente, avand la dispozitie o lista imbogatita de optiuni, care acum include cele mai populare aplicatii pentru harti si navigare in trafic. In plus, campania de Craciun marcheaza un pas facut in planul nostru de extindere in casele oamenilor, abordand nu numai clientii individuali, ci si familiile lor, cu oferte inovatoare, care trec dincolo de simplele reduceri si bonusuri de date,” a declarat Andrea Rossini, Consumer Business Unit Director Vodafone Romania.

In portofoliile precedente, aplicatiile specifice erau alocate anumitor tipuri de abonamente. Ca noutate, clientii pot acum sa aleaga tipul de aplicatii pe care doresc sa le utilizeze fara a consuma date din abonament, aceasta posibilitate fiind valabila pentru toate abonamentele incepand de la 9 euro.

Pachetele includ trafic mobil fara consum de date in urmatoarele aplicatii si in functie de telefonul ales de client:

  1. Social & Chat Pass –  Facebook, WhatsApp, Instagram, Facebook Messenger, Twitter, Pinterest si Tumblr.
  2. Video Pass – YouTube, HBO GO, Netflix, Vodafone 4G+ si Vimeo
  3. Music Pass – Apple Music, Zonga, Tidal
  4. Maps Pass – Google Maps,  Waze

Spre exemplu, daca alegeti telefonul mobil Huawei P10 Lite (29 euro avans pentru telefon) alaturi de un abonament de 18 Euro / luna, aveti incluse primele trei pachete: Social & Chat Pass, Video Pass si Music Pass in noul abonament, astfel ca veti avea trafic fara consumd e date in aplicatiile pachetelor resepctive.

In plus, noul portofoliu de abonamente Vodafone Romania include pachete special concepute pentru familii. Clientii pot alege acum dintr-o gama mai larga de pachete, care includ fie doua, fie trei abonamente adaptate, cu valoare imbunatatita pe partea de bonusuri de date si telefoanele. De exemplu, un pachet de familie pentru doi membri, in valoare de 14 euro, consta intr-un abonament cu 5 GB si acces la doua dintre cele patru categorii de aplicatii favorite care nu consuma traficul de date inclus si un abonament cu 3 GB trafic de date. Acest pachet include de asemenea, ca beneficiu pentru ambii membri ai familiei, un numar nelimitat de minute de convorbiri in orice retea. Pentru un pachet de familie in valoare de 30 de euro, clientii Vodafone Romania beneficiaza de trei abonamente incluse si de un sistem de rate flexibile pentru achizitia unui smartphone.

Mai multe detalii despre portofoliul actualizat de abonamente sunt disponibile pe siteul operatorului, in sectiunea dedicata.

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *