Orange lanseaza pachetele Orange Love (oferta de sarbatori)

pachetele Orange Love

Operatorul telecom Orange România a anunțat săptămâna aceasta că lansează de sarbatori pachetele Orange Love dedicate intregii familii.

Astfel, clienţii Orange cu abonamente de servicii mobile care optează pentru serviciul de internet prin fibră păna pe 15 ianuarie vor beneficia de acces gratuit la abonamentul de televiziune prin cablu, Orange Home TV Entry şi se vor bucura de preţuri speciale pentru achiziţia în rate de televizoare Samsung şi console Sony PlayStation.

Atât televizoarele Samsung (disponibile în trei diagonale diferite: 81 cm, 109 cm sau 124 cm), cât şi consolele PlayStation 4 pot fi cumpărate la un preţ avantajos în rate de până la 24 de luni. În plus, pentru fiecare an petrecut în reţea, clienţii vor beneficia de un bonus de loialitate de 10 euro pentru achiziţia de televizoare sau console, inclusiv pentru plata ratelor acestora. Astfel, un client cu o vechime de 12 ani poate cumpăra un Samsung Smart TV sau o consolă Sony PlayStation 4 începând cu 9 euro/lună în 24 de rate egale.

De asemenea, există posibilitatea de a alege dintre două modele de console: Sony PlayStation 4 500GB sau noul model PlayStation 4 PRO cu 1TB spaţiu de stocare. Şi, pentru că sărbătorile la Orange sunt despre experienţe memorabile alături de cei dragi, consolele achiziţionate în perioada promoţiei vor avea un extra controller portocaliu cadou în pachet – exclusiv la Orange. Mai mult decât atât, clienţii Orange vor beneficia şi de abonamentul online pentru PlayStation Plus valabil timp de 3 luni. Odată cu activarea acestuia, ei beneficiază de acces gratuit la componenta multiplayer a jocurilor, acces demo pentru anumite jocuri și în plus, primesc gratuit, lunar, două jocuri din PlayStation Store.

Pachetul format dintr-un PlayStation la un preţ special, un controller extra şi din abonamentul pentru conţinutul din PlayStation Store este o ofertă adresată exclusiv clienţilor Orange şi vine ca urmare a parteneriatului dintre cele două companii.

Clienţii pot scăpa acum de grija cadourilor de sărbători achiziţionând televizoare sau console la preţuri speciale, iar toate costurile, atât cele pentru serviciile pachetelor Orange Love cât şi cele aferente ratelor, se vor regăsi pe o singură factură, simplificând procesul în beneficiul clienţilor.

Nu în ultimul rând, clienţii care au un abonament de internet prin fibră şi cel putin două abonamente de servicii mobile vor beneficia de 50GB trafic de date pentru întreaga familie, dar şi de preţuri speciale pentru telefoane, precum Samsung J5 2017 şi Huawei P9 lite 2017.

O altă noutate este lansarea aplicaţiei Orange TV Go destinată Smart TV-urilor Samsung cu sistem de operare Tizen, cum sunt și cele disponibile în oferta actuală, Orange fiind primul operator ce oferă această integrare pe piața locală. Clienţii vor avea acces direct pe televizor la filmele, emisiunile şi posturile TV disponibile în serviciul Orange TV Go pentru smartphone, tabletă şi laptop.

Clienţii cu abonamente Orange Me mai mari de 14 euro, Orange Net sau Orange Pro vor avea acces la 21 de canale româneşti, iar clienţii cu abonamente Orange Home TV, vor avea acces la un maxim de 85 de canale. Aceștia au acces și la secţiunea Movie Go Unlimited. De asemenea, aplicaţia oferă posibilitatea înregstrării emisiunilor TV preferate pentru a putea fi urmărite ulterior. Ne dorim astfel să oferim clienților un serviciu care se adaptează așteptărilor clienţilor de a viziona conţinutul preferat în orice moment, în mişcare sau acasă pe orice tip de ecran.

Mai multe informaţii despre oferta Orange de sărbători pot fi gasite pe site.

7 Comentarii

 1. Andruseac Dănuț

  November 23, 2017 at 3:40 pm

  Ce avem noi aici!! Foarte tare ca poți lua în rate un PS4, iar abonamente de Sărbători sunt atractive!

 2. Daniel Ionut

  November 23, 2017 at 3:52 pm

  Oferta variata, cu multiple beneficii.e din ce in ce mai greu sa te hotarasti cu care operator de telefonie mobila sa colaborezi.

 3. Sofia S Ciuscov

  November 23, 2017 at 3:55 pm

  O veste buna pt abonatii orange, asteptam oferte si de la celelalte retele mobile.

 4. Aileni Marian

  November 23, 2017 at 5:30 pm

  Interesant! Astept si de la ceilalti operatori telecom!

 5. Alina Petrican

  November 23, 2017 at 6:48 pm

  Mda…oferte bune, insa dupa ce ai avut un abonament la Telekom nu prea mai vrei sa te legi la cap cu niciun abonament de la nici o retea 😅

 6. Badea Gabriela

  November 23, 2017 at 8:30 pm

  Lansarea aplicatiei Orange TV Go mi se pare o idee foarte buna.

 7. Ciupala Marilena marilena mari mari

  November 23, 2017 at 8:42 pm

  Este o oferta buna pentru cine o doreste

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *