Telefoanele Galaxy S6 primesc actualizare Android Oreo

Telefoanele Galaxy S6 primesc actualizare Android Oreo

Samsung Electronics a fost criticat in nenumarate randuri pentru faptul ca nu le ofera clientilor sai (posesori de telefoane Galaxy S) actualizari de software la cea mai nou versiune de Android pe o perioada mai lunga de 1-2 ani de zile. Este si cazul telefoanelor Galaxy S5 si Galaxy S6, asta pentru ca Galaxy S8 a inceput sa primeasca de curand o versiune beta Android Oreo, iar Galaxy S7 este urmatorul model pe lista dupa S8.

Telefoanele Galaxy S6 primesc actualizare Android Oreo

Un posesor de Galaxy S6 mai insistent, a reusit sa ia legatura cu mai multi reprezentati oficiali ai companiei Samsung, determinandu-i pe acestia prin insistenta sa, sa ii ofere informatii si sa ii confirme ca telefoanele Galaxy S6 primesc actualizare Android Oreo la o data nedeterminata.

Desi informatia e distribuita prin intermediul unor sesiuni de chat support in Statele Unite ale Americii, banuim ca, toate telefoanele Galaxy S6 primesc actualizare Android Oreo din 2018. Asta pentru ca dispun de procesor Exynos, model produs de catre Samsung Electronics pe propriile linii de productie, astfel ca suportul pentru chipset este in-house (intern).

Deocamdata nu detinem informatii oficiale din partea celor de la Samsung Romania, insa vom lua legatura cu ei si imediat ce primim un raspuns in acest sens, noi vom actualiza acest articol, pentru ca utilizatorii de Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus din Romania, sa fie la curent cu toate detaliile legat de aceasta posibila trecere la Android Oreo.

sursa

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *