EvenimenteSmartphonesStiri

Pretul telefoanelor Huawei Mate 10 Pro, Lite si Porsche Design, in Romania

Pretul telefoanelor Huawei Mate 10

La o luna de zile de la lansarea globala a gamei de smartphone-uri Huawei Mate 10, din Germania, primele telefoane din lume cu procesor A.I. (inteligenta artificiala) cu o unitate de procesare neurala (NPU) integrata, au sosit in Romania.

In cadrul unui eveniment cu presa ce a avut loc la finalul acestei saptamani in Bucuresti,  Huawei Romania, a lansat pe piata locala telefoanele Mate 10 Pro, Mate 10 Lite si modelul Mate 10 Porsche Design (ce poate fi accesorizat de ceasul Watch 2 Porsche Design).

pretul telefoanelor huawei mate 10 1

Lansarea noilor telefoane Huawei Mate cu Android a avut parte de un eveniment exclusivist in Centrul Porsche din Pipera. La eveniment, invitatii au avut ocazia sa vada in exclusivitate, spotul TV international al campaniei Mate, spot ce o aduce in prim plan si pe Catrinel Menghia, aleasa de compania chineza, ambasadorul modelului Mate 10 Pro, dar si posibilitatea de a testa la fata locului noile smartphone-uri din aceasta gama.

“Ne bucurăm de o nouă eră a Inteligenței, bazată pe tehnologia mereu la îndemână, pe viteza de reacție a dispozitivelor și pe învățarea și analiza comportamentelor de utilizare ale posesorilor. Totodată, acestea sunt atributele care definesc cel mai bine noua serie Mate. Este o adevărată provocare pentru noi, și totodată un privilegiu, să le oferim românilor un telefon care îi va cunoaște mai bine decât ei înșiși, care nu doar că le va asigura o durată de viață mai mare a bateriei, prin gestionarea inteligentă a resurselor, ci va livra și performanțe peste așteptări și o experiență de utilizare fără cusur.”, a declarat Fred Wangfei, Director of Romania Huawei Consumer Business Group.

Pretul telefoanelor Huawei Mate 10

pretul telefoanelor huawei mate 10 8

Cele trei modele: Huawei Mate 10 Pro, Lite si Porsche Design (modelul standard Mate 10 nu este inclus) vor fi disponibile in oferta operatorilor de telefonie mobila de la noi, in oferta online a magazinelor de retail, precum si in oferta lanturilor de magazine de electronice din Romania, incepand cu data de 1 Decembrie 2017.

Noile smartphone-uri ale seriei Mate vor fi disponibile incepand cu data de 4 decembrie, dupa cum urmeaza:

  • Huawei Mate 10 Pro va fi disponibil in oferta magazinelor de retail si la operatorii telecom  in varianta cu 128GB spatiu intern si 6GB de RAM, la pretul recomandat de 3.599 RON, pe culorile Titanium Gray (gri) si Mocha Brown (culoarea cuprului);
  • Huawei Mate 10 lite va fi disponibil in oferta magazinelor de retail si de la operatorul Telekom Romania in varianta cu 64GB spatiu intern si 4GB RAM, la pretul recomandat de 1.649 RON, pe culorile Graphite Black (negru), Prestige Gold (auriu) si Aurora Blue (albastru);
  • Huawei Mate 10 Porsche Design va fi disponibil la pre-comanda intre 24 si 30 noiembrie 2017, si va putea fi achizitionat ulterior numai online in varianta de 256GB cu 6GB RAM, la pretul recomandat de 6.399 RON, in varianta pe negru.

De asemenea, cei care plaseaza o precomanda pentru modelul de smartphone Huawei Mate 10 Pro, in perioada 24 – 30 noiembrie, vor primi cadou camera Huawei 360 Panoramic VR.

 

10 Comments

  1. Petul este destul de mare pentru viata de acum dar oricine si ar dori un astfel de telefon cu asa specificatii

  2. Preturile sunt cam ridicate tinand cont de bugetul meu, insa sunt justificate tinand cont de specificatii.

  3. Pretul este un pic prea mare insa telefoanele sunt minunate merita bani este un telefon de fite merita toti bani

  4. e adevarat ca e mult 1400 de euro un smartphone , dar cand scrie porsche ” sta pe locul din fata ” . iar cine e fan porsche , ca mine , care port si incaltaminte si haine porsche design eu as platii suma aia . plus ca editia porsche nu prea pierde valoarea in timp . de ex. mate 9 porsche design dupa un an de la lansare inca are pretul de 5600 de lei ;) .

  5. Pentru majoritatea dintre noi sunt preturi maricele!dar specificatiile sunt de top si intr-un final ar merita investitia!

  6. Huawei Mate 10 Pro și Huawei Mate 10 Pro Porsche Design sunt doua telefoane exceptionale, cu un pret usor cam ridicat, dar Huawei Mate 10 lite este mai accesibil si se remarca printr-un raport pret/specificatii destul de atractiv.

  7. Mi se pare exagerat pretul de 6.300 lei pt un telefon, la banii astia se poate cumpara un laptop performant.

  8. Preturi destul de bune având în vedere ca au specificați de top, și sunt cu ecrane mari, și cu margini subțiri! Se merita sa achiziționezi unul dintre acestea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!