Nokia 9, apare in primele imagini oficiale. Asa arata noul varf de gama!

Nokia 9

Se zvoneste de ceva vreme ca HMD Global urmeaza sa lanseze un al doilea varf de gama pana la finele lui 2017. Ba chiar au aparut si cateva imagini sosite la noi la redactie pe surse. Insa abia de saptamana aceasta putem spune cu siguranta ca designul telefonului este cel din imaginile scurse in ultimele luni. Aceasta deoarece imaginile actuale au fost publicate de un producator de accesorii pe magazinul Amazon, astfel ca sursa este una mult mai credibila.

Nokia 9 va beneficia de o constructie din sticla (panou din sticla gorilla glass fata / spate) cu o rama metalica. Frontal telefonul dispune de un ecran AMOLED cu aspect 18:9, margini curbate la fel ca Samsung Galaxy S8 si, din ceea ce se vede pe imagini, telefonul nu dispune de un buton Home (Acasa) fizic, deoarece senzorul pentru amprente este mutat pe spatele telefonului imediat sub camera duala a lui Nokia 9. Ca tot am ajuns la camera foto, ea pare sa aiba o protuberanta la fel ca cea de pe iPhone X, astfel ca smartphone-ul va dansa pe suprafetele plane.

Telefonul Nokia 9 va rula Android Oreo si va beneficia de un port USB-C (incarcare rapida si, probabil, si incarcare wireless avand carcasa din sticla), de rezistenta la apa, dar nu va beneficia de mufa jack.

Ne asteptam ca HMD Global sa anunte telefonul Nokia 9 pana la finele acestui an, sau cel tarziu in cadrul Consumer Electronics Show 2018, la Las Vegas, in luna ianuarie (2018).

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *