Xiaomi Redmi 5 si Redmi 5 Plus – Anunt oficial pe 7 Decembrie

Xiaomi Redmi 5 si Redmi 5 Plus 1

Redmi 5 si Redmi 5 Plus, terminale Xiaomi cu ecran 18:9

Compania chineza Xiaomi, supranumita si “Apple-ul Chinei“, va face un anunt oficial pe data de 7 decembrie, conform unei noi informatii publicate pe site-ul chinez de socializare, Weibo, anunt in cadrul caruia vor iesi la lumina terminalele Redmi 5 si Redmi 5 Plus, smartphone-uri accesibile, dar care fac tranzitia la noul element de design, si anume ecranul cu raport de aspect 18:9, lucru care nu mai este de mirare pentru nimeni.

Redmi 5 si Redmi 5 Plus sunt smartphone-uri modeste, dar care sunt asteptate de fanii Xiaomi. Desi se zvoneau informatii cu privire la modelul Redmi Note 5, o imagine de presa indica faptul ca Redmi 5 si 5 Plus vor fi noile smartphone-uri accesibile de la Xiaomi. Specificatiile zvonite sunt mediocre, chipsetul folosit ramanand tot Snapdragon 625, aspect criticat de tot mai multi fani ai acestui brand. Nici pe aceste modele s-ar putea sa nu vedem port USB Type-C, Xiaomi alegand sa ramana tot la clasicul micro-USB, ceea ce ar putea fi adevarat daca imaginea de mai sus cu Redmi 5 este realaXiaomi Redmi 5 si Redmi 5 PlusO memorie RAM de 4GB si 64GB memorie interna de stocare ar fi pe lista de specificatii pentru modelul Redmi 5, alaturi de un ecran HD+ de 5.7 inch (1440x720p). Doar o singura camera foto pe spate, de 12 megapixeli, alaturi de o baterie de 3300mAh. Pretul ar putea fi de 130 de euro, un lucru absolut incredibil pentru aceste specificatii, dar tot fi poate iritant, avand in vedere ca Xiaomi adopta cam aceleasi specificatii tehnice si cam acelasi design pe care il intalnim deja pe telefoanele Xiaomi. Probabil acestia doresc sa ne fure atentia cu noul trend, ecranul cu raport de aspect 18:9.

Redmi 5 Plus nu este in centrul atentiei cu vreo serie de specificatii sau elemente de design, dar asa cum numele sugereaza, ar putea fi un model superior si, speram noi, mai inspirat. Chiar si asa, detaliile zvonite trebuie tratate ca atare, anuntul oficial urmand a fi facut curand de cei de la Xiaomi.

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.