Sefii diviziei LG Mobile inlocuiti din functii

Sefii diviziei LG Mobile inlocuiti

Cu toate ca al doilea cel mai mare producator sud-coreean ramane in continuare pe profit datorita diversificarii afacerii sale, in ultimii ani divizia mobile a cam dat chix. Niciunul din telefoanele premium lansate in ultimii 3-4 ani sub gama G nu au reusit sa ia fata concurentei. In tot acest timp telefoanele LG reusind numai o clasare mediocra in top 10 telefoane de top, compania fiind depasita de producatori chinezi precum Huawei, a caror telefoane sunt mult mai cautate si mai apreciate de utilizatorii de smartphone la nivel global.

Mai mult, nici gama de telefoane de nivel mediu sau cele accesibile ca pret nu se vand mai bine, Samsung si Huawei reusind in fiecare an sa le ia fata coreenilor de la LG.

Aceste lucruri sunt confirmate si de ultimul raport financiar dat publicitatii de LG Electronics, in care se arata ca divizia mobile merge in pierdere. De aici si decizia luata luna aceasta, decizie prin care mai mult reprezentati din executivul companiei LG Electronics au fost inlocuiti cu oameni noi.

Modificarile din executiv i-au vizat pe CEO (presedintele) si CTO (Chief Technology Officer) diviziei LG Mobile Communication, precum si pe cei din departamentul de marketing.

In Romania, schimbarile s-au resimtit la nivel de PR, LG Romania preferand sa renunte la agentia Ogilvy, orientandu-se catre The Good Company, agentia care le reprezinta imaginea in acest moment in tara noastra.

Toate aceste miscari de trupe sunt menite sa readuca divizia mobile a companiei pe profit si implicit sa creasca si sa imbunatateasca vanzarile de produse din zona B2B (business-to-business).

9 Comentarii

 1. Sofia S Ciuscov

  30/11/2017 at 21:28

  Cand echipa nu da rezultate bune cu beneficii reale pe piata, vin automat schimbari in trupa.
  Asa e peste tot,indiferent de activitate.

 2. Ciupala Marilena marilena mari mari

  30/11/2017 at 21:36

  Asa se intampla peste tot fac schimbari si aduc personal nou sperand sa aduca profit firmei

 3. Andruseac Dănuț

  30/11/2017 at 21:37

  Asta e! Mie nu îmi place LG, mai bine Huawei sau Samsung! Cu siguranță această înlocuire e foarte benefica pentru companie, și cum scrie și în articol trebuie sa fie în profit. 👍✅

 4. Badea Gabriela

  30/11/2017 at 21:42

  Daca asta ar fi cauza e bine ca au luat aceasta decizie.

 5. Daniel Ionut

  30/11/2017 at 21:45

  Da, in ultimii ani LG chiar nu a mai reusit mare lucru pe piata.nu imi vine in minte niciun model care a avut succes.Samsung si Huawei (mai ales Samsung) au castigat mult teren in ultimii ani, daca concurenta nu vine cu ceva nou, sau macar cu un raport pret- calitate mai bun, nu prea au cum sa isi piarda locul de top.

 6. Andutu Alex

  30/11/2017 at 22:40

  Am avut telefonul LG Leon si am fost foarte multumita

 7. Aileni Marian

  30/11/2017 at 23:01

  O schimbare hotarata la nivel inalt! Pacat ca LG nu a adfus nimic mou in piata!

 8. Alina Petrican

  01/12/2017 at 03:08

  E destul de greu acum sa te mentii in top.Multe companii producatoare de smarthphone-uri, zeci de modele lansate in acelasi timp, majoritatea sunt cam de acelasi nivel, e greu sa te diferentiezi si sa atragi cumparatorii spre tine.

 9. drila abigaiela

  01/12/2017 at 17:52

  da, interesant

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *