Folie sticla S7 Edge – Top 3 cele mai bune folii protectoare pentru acest smartphone

Folie sticla S7 Edge

Cu cat smartphone-ul nostru este mai predispus la zgarieturi si crapaturi datorita diferitelor materiale utilizate la constructia carcasei (in special telefoanele a caror carcasa este realizata din sticla), cu atat mai mult se recomanda protejarea telefonului cu o folie protectoare, de preferat una tot din sticla securizata, dar nici cele din silicon/material plastic cu grad militar de rezistenta si protectie nu sunt de lasat.

Asadar, in articolul de astazi vom lua ca exemplu utilizatorii modelului de telefon Galaxy S7 Edge, carora le recomandam 3 dintre cele mai bune si mai cautate folii de protectie (Ghid de aplicare folie S7 Edge).

1) Una din cele mai cautate si prima pe care vom recomandam si noi atunci cand vine vorba de telefonul S7 Edge, este folia Alien Surface HD livrata impreuna cu kitul de instalare care include folia de protectie pentru ecran, folie pentru spatele si lateralele smartphone-ului Samsung. De asemenea, in pachet este inclus ca bonus o carpa din micro friba Aline Fiber. Pe langa faptul ca acopera intregul ecran curbat al telefonului Galaxy S7 Edge, kitul Aline Surface HD, acopera si protejeaza inclusiv partea superioara, inferioara si colturile rotunjite ale smartphone-ului.

Pret eMAG – folie S7 Edge

2) A doua folie de protectie pe care v-o recomandam este un model din sticla securizata cu grad de duritate 9H. Aceasta folie sticla S7 Edge 3D profesionala masoara numai 0.33 mm grosime si dispune de rezistenta crescuta la socuri. In plus, este transparenta si imita perfect fata telefonului S7 Edge si e disponibila in variante culori.

Pret eMAG – folie sticla S7 Edge

3) Ultima noastra recomandare este modelul de folie de protectie premium denumita Clasic Smart Protection Samsung Galaxy S7 Edge, care acopera toata suprafata telefonului: fullbody, ecran, spate si laterale. In plus, folia este certificata cu grad militar de protectie la zgarieturi si socuri, masoara numai 0.2mm grosime, este transparenta si dispune de ceea ce producatorul numeste “self healing” (proprietate de auto regenerare).

Pret eMAG – folie S7 Edge din silicon

Acestea sunt recomandarile noastre de folii protectoare / folie sticla S7 Edge, pentru posesorii de astfel de telefoane din gama premium a celor de la Samsung.

Daca ati descoperit si alte modele de folii de protectie, cel putin la fel de bune, asteptam cu interes propunerilor voastra in sectiunea de comentarii.

16 Comentarii

      Comenteaza

      Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *