Lansarea telefonului Nokia 9, ar putea avea loc pe 19 ianuarie (2018)

Lansarea telefonului Nokia 9

De cateva saptamani se vorbeste despre lansarea unui nou smartphone Nokia de catre compania HMD Global, telefon ce ar urma sa fie comercializat de anul viitor sub denumirea Nokia 9.

Nokia 9 este un varf de gama cu display 18:9 AMOLED de 5.5″ in diagonala si rezolutie 2K. Telefonul va beneficia de o carcasa realizata din sticla ce e rezistenta la apa si praf, astfel ca telefonul nu va beneficia de mufa jack de 3.5mm.

In plus, se aude ca va fi disponibil in variante cu 6GB memorie RAM + 64GB si 128GB spatiu intern, incepand cu finalul lunii ianuarie a anului viitor. Ambele vor fi echipate cu procesorul Snapdragon 835 de la Qualcomm.

Lansarea telefonului Nokia 9, ar putea avea loc pe 19 ianuarie, in China, iar pe langa acest model se aude ca HMD Global va anunta si o varianta imbunatatita a lui Nokia 8 cu rezolutie Full HD+ (1.080 x 2.160 pixeli).

In continuare asteptam ca Nokia sa faca anuntul oficial in ceea ce priveste evenimentul de lansare al telefonului Nokia 9, deocamdata nu a sosit pe adresa redactie nicio informatie in acest sens.

 

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *