Reduceri importante de ziua eMAG (16 ani de la debutul in Romania)

Reduceri importante de ziua eMAG

Chiar daca Black Friday a trecut si nu ati reusit sa cumparati la pret redus unul din gadgeturile preferate, pentru ca reducerea nu se incadra in bugetul vostru, nu e motiv de ingrijorare deoarece oportunitati de reduceri de pret vor mai fi pana la finele anului.

De exemplu maine, 5 Decembrie, eMAG sarbatoreste 16 ani de activitate pe piata din Romania, prilej cu care magazinul va oferi o serie de reduceri de pret la anumite produse. Printre ele s-ar putea sa se regaseasca si gadgetul mult dorit de voi motiv pentru care, va recomandam, sa aruncati un ochi pe oferta magazinului de retail incepand de maine dimineata, atunci cand intra in vigoare campania ce va oferi reduceri in valoare de pana la 10.000.000 lei conform reprezentantilor magazinului eMAG.

Detalii despre aceasta campanie gasiti aici.

Sfatul nostru e sa va logati in contul de pe site-ul eMAG (creati-va unul daca nu aveti deja), sa salvati din timp in cosul de cumparaturi produsele dorite, iar in momentul in care apar maine listate in cosul de cumparaturi la pretul redus dorit de dumneavoastra, sa puteti plasa comanda rapid. Asta pentru ca unele stocuri sunt limitate.

Nu uitati, ca pentru a beneficia de discount, va trebui sa introduceti codul voucherului din campanie: “eMAG16ani”

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *